Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

May 31, 2009

Aku kena Tag tok sekian kalinya

Dah lama aku x kena tag...ni tag dr Ada apa dgn aku (http://yanieyahya.blogspot.com/)
...thanks ya!;)

1.Ape perasaan anda sekarang?- Letih sgt sbb smalam angkat barang "bapak" banyak.

2.Saya nak makan?-Chicken chop ;p

3.Saya tak suka?-org yg cakap tak serupa bikin...

4.Impian saya?
-nak abiskan degree nie,dpat keja yg bagus & sesuai,kawin,dan seterusnya...

5.Haiwan yg saya tak suka?
- kerbau pendek....

6.Saya harapkan?-akan dpt keje sbagai engineer...

7.Jika boleh putarkan mase?- Aku nak kembali ke zaman sekolah byk kenangan...

8.Saya pada 10 tahun akan datang?-Menjadi seorang engineer yg berjaya dgn MBA Business mungkin da kawin jga ...;)

9.Handphone saya adalah sebuah?- Nokia N-70 n sony ericson zaman pak kaduk...

10.Saya pernah bercinta sebanyak?-xleh kasi tau...rahsia...;) - seperti ada apa ngan aku

11.Saya suke pada?- Nabil nabila..

12.Kawan2 saya?
- Sporting like me....

13.Pernah dikhianati?-biasala tuh......;)

14.Ape yg anda hendak lakukan terhadap org yg mengkhianati anda?
-khianat dia blk..Tunggu je balasan dari Maha Esa...

15.Senaraikan 6 org untuk di'tag'

1) Livesaver (http://lifesaver84.blogspot.com/)
2)Ryehana (http://ryehannazz.blogspot.com/)
3)CahayaChenta (http://cahayachenta.blogspot.com/)
4)Mr.Wan (http://syazwan88.blogspot.com/)
5)Mell Aziz (http://www.kerank.blogspot.com/)
6)Vidadarisakura (http://vidadarisakura.blogspot.com/)

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

4 comments:

  1. F
    U
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O
    O

    THANKS YEAH
    isyAllah akan buat..
    tpi sama ada cpt or lmbt je erk
    huhu

    ReplyDelete
  2. hutang dulu bro!

    ReplyDelete
  3. malehnya nk buat. tp aku akan buat jap lg. heheh

    weh edit blk post ni. letakla link blog kat nama2 yg kena tag tu....

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.