Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

May 27, 2009

Teringat kenangan di UITM Penang

Nak dijadikan citer Abe (bkan nama sebenar) pnya pasal le tiba2 aku teringat kenangan masa diploma kat UiTM Penang.Byk betul kenangan manis dan pahit kat UiTM Penang tu.Mula berkenalan dgn Miss Zee melalui member seperjuangan aku.Tpi tak penah jmpa pun sblum tu.paling aku suka Lecturer kat sana mmg best2 betul slumber je diorg nie pndapat aku disokong oleh Abe..seperti Ir Zul,En Khairul Fauzi dan rmai lg le yg tak sebut minta maaf ek.

Paling sempoi Ir Zul beliau mngajar aku Automotif padahal bkan bdang dia pun.FinaL automotif dpt A le setengah jam je kami wat final tu mmg rekod bagi aku le.Ada le sebab dia napa kami kuar awl rasia tu...Final pojek time diploma dulu Ir Zul belanja kami sekumpulan suma bahan2 pojek cuma kami tinggal nak siapkan jelah.

Aku pun terpikir dalam hati alangkah bagusnya kalo kat UiTM S.Alam nie lecturer dia mcm lecturer kat penang.Senang skit kalo nak cari supervisor untuk Final Year Project.Korang ada cadangan tak tajuk apa aku perlu buat untuk Final Year Project nie ??? Kalau ada gtau le.Dalam kepala aku dah terbayang2 sapakah gerangan lecturer tu.Dari UiTM Penang berkekalan hgga 4 thn.

Aku ada terpikir gak dulu pas diploma tak mau smbung degree dah aku pun keja le nak dekat stahun gak le aku keja.Kiranya nak kawin le cari duit tu.Tapi mcm mana tah terbuka hati aku tok smbung mgkin kilang aku keja tu pun mcm ada msalah kewangan kot.Nak dikuatkan lagi tekad aku tok smbung dorongan family aku org teristimewa dan mgkin dari lecturer aku yg bernama En Khairul Fauzi (telah di war2 kan tdi) aku terjumpa dia kat klinik panel kilang aku.Dia bgtau aku dgn teknologi yg pesat sekarang hnya dgn diploma pun tak laku dah nnti.Tapi tak semestinya ada degree pun keja ok bg aku suma nie rezeki Allah jer..

Aku rasa cukup le aku mengarut pnjang2 yang sudi baca tu terima kasih le jgn lupa komen ek.Eh nak komen apa plak ek..




Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. bagus ada lecturer yg suka menolong~

    kalo kat s.alam and course aku..certain2 prof je..yg lain jgn harap..diaorg nak ajar supaya berdikari..jgn tunggu nak mintak suap je..nnt biasa kan diri menunggu suapan..

    apa2 pon, ada kebaikannya...

    ReplyDelete
  2. wahh.. aku pn rindu masa kat penang..
    en khairul fauzi suka sgt ngusik aku cos asyik bkepit ngan pakwe.. huhu

    haih... kenangan...

    ReplyDelete
  3. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com

    Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar untuk perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

    There could be many reasons why you need access to some extra cash – from unexpected car or home repairs to paying for your wedding or a special holiday. But whatever you need it for, when you borrow between $5,000 USD to 100.000 USD above

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.