Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

June 6, 2009

Beresss..







Semalam selesai le aku mnjawab soalan test tok subjek microprocesser

So far aku le aku rasa rakan2 aku pun ok jgak sbb diorang ada cakap yg susahnya time

tajuk digital ngan micropy nanti..Tak tau le tapi aku rasa tajuk2 nanti banyak yg kena ingat

sebab tajuk-tajuknya kita tak nmpak sgt mcm tajuk elektronik.

Mungkin juga subjek elektrik nie kureng popular pada pelajar mekanikal..

Ada kawan aku kata apa faedahnya kita bdak mekanikal nak blaja subjek elaktrik nie.

Sebab kerja nanti memang totally lain le.Bagi aku bermulanya kita belajar nanti time dah keja

le sebab kat tempat kerja le kita mendapat ilmu yang byak.Tu pendapat aku le

sebab mungkin dulu aku dah penah kerja tahu le macam mana suasana keja...










Tutup cerita pasal test. semalam juga aku jumpa member aku yang

masih student UiTM tapi amik

cuti khas belaja kat Institut petroleum petronas selama 1 tahun

katanya tak semestinya belaja kat Petronas tu dapat keja kat

Petronas tapi yg ang amik belaja kat situ napa

mungkin barangkali ingin mencuba nasib sapa tak mau keja ngan

ngan Petronas beb..syarikat gergasi petroleum kat malaysia...

Apa2 pun pandai2 le ang Afiz (Zahafiz) pilih mana yang elok untuk

diri kamu...

yg penting rezeki Qada dan Qadar semua datang dari Allah.

Pastu Afiz ajak aku pi Uptown S.Alam yg lawak tu ajak pegi kul 7 mlm

tu apa kejadahnya Uptown bukan buka pukul 7 mlm

dia macam bukan pasar malam beb..Takat pukul 10 mlm ok le lagi...

Lepak2 rupa2nya nak beli spek mata hitam rupanya mamat nie...

Katanya panas bila nak bawa kereta...jumpa2 dia pun nak tanya

barang2 tok Lc merahku...

Balik2 jumpa Bad plak ada le bisnes sikit lepak sampai kul 2 pagi

plak.ai mcm2 betul aktiviti aku nie...

aku nie...dan seperti biasa mcm2 isu le kedengaran dalam

perbincangan kami nie....

isu semasa politik le citer dia gi Langkawi le.bak kata macam2 le

Dengar citer skrang nie barang2 kat langkawi pun dah mahal2

belaka.Aku pun tak tau le lama dah aku tak pegi Langkawi tu...

tu pun zaman2 ada beras terbakaq

tah sekarang ada lagi tak???





Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. blajar digit seronok bg saya
    tapi micro p tuh xtaw lagi ler
    sem dpn baru nak blajar :O

    ReplyDelete
  2. ooo digit byk nak kena ingat kan cik syariniey

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.