Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

June 15, 2009

Gambar kenangan Zaman Muda

Combine sekali gambar2 reunion Methrat...Gang2 member Pb aku..We all family...
Bosan2 belek2 gambar dlm simpanan..

Aku ngan sumi waktu hari raya tggu apex nie

Reunion 1st Methrat.Aku & apit rush dr Taiping tu..


Hero2 Malaya.Zaman2 keganasan...



Reunion ke-4 kat umah Kembaq.Thank kembaq.siot btul tak leh mandi swimming pool






Gambar nie suma dikirim oleh en enSem Sapik kat alamat email aku aizal2000@hotmail.com

Thank le to sapik aku pun tak perasan gambar lama2 aku masih ada kat dia.....






Tasik apa tah kat perlis.Masa pi Padang besor...




Dr kiri Azmer,aku,Sumi,Pasangan terpisah kot,Hasrin,mat,Sapik..






Aku & Sapik Apa kejadahnya gmbar aku berdua nie







Zaman pas SPM nie rasa aku.Ke Bkt Merah.Muka of course masih 'Jambu'







Gambar 'jambu' lagi ala2 Tomok.hahaha.Joi Inspektor Polis,Sapik ckgu,Aku still
belajar..



P/s :
kepada rakan2 aku kalo ada gambar aku pada simpanan korang leh le email aku kat aizal2000@hotmail.com
Aku nak wat simpanan le saja teringat zaman2 silam zaman2 kita gang2 PB bersama paling aku suka time raya.Bukan gang2 Pb je ek pada member2 sekolah teknik aku gang2 UiTM kalo ada gambar aku kirim ek kat aku...
ok adios







Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. suka reunion

    leh jumpa kwan lama2..

    mas tu lah smua cite kuar

    lbih2 lagi pasal belajar n cintaaa.

    ohh

    ReplyDelete
  2. mcm kenal je muka tu!!hahaha

    reunion 1st-aku gemuk
    reunion 4th-aku lagi gemuk!

    hahahaha

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.