Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

June 8, 2009

Happy

Apa kejadahnya tajuk post aku begitu patutnya hepy jelah napa nak malang plak pelik2....
Malam minggu takde kejanya aku ngan Bad gi kat Dataran Merdeka mmg bosan tahap gaban
le sampai kami lepak kat Dataran tu.Tambah2 dapat ongkos plak dri Bad nak pi sana..
apa lagi kami cargas le....

Dah le kul 12 mlm baru nak pi sblum tu Bad bad jumpa member dia yg ada 'kabel' kat proton
tok praktikal le.
peh tgh2 malam pun Federal Highway mcm kul 8mlm jem plak tu....
Lagipun ingat saja nak tngok bdak2 Honda trun dataran tpi takde pun
yg ada pun geng2 Satria je ala apa kelas Satria...tak silap aku

kat keta diorang ada tulis 'kazuto garage' nama team diorg kot...kat dataran keta penuh bertali
arus keta datang padahal dh lewat sgt tu...mcm2 le team keta ada geng Wira le Satria kancil pun
nak test wat havoc.. 'samseng jalanan' takde plak takut roadblock kot...
pastu saja2 le jln pi Bkt Bintang..tmpt di mana bg org Kl hdup le mlmnya
yg selebihnya tak payah citer le rasanya korang pun tahu apa yg ada kat situkan...

tmpat yg tak mati mlm2 nya...Kami sja2 jln je tak trun pun dri keta.TAKUT..
Nak dijadikan citer dalam masa nak balik s.alam ada le pkara malang yg berlaku kat kami..
cuba le teka.hahaha....tapi nanti le aku citer.teka le dulu.huhu...
kami tak bersalah pun dlm hal nie.......
Dah takde keja kot pi Dataran nie...


penjual yg menjual mnuman dlm ramai2 org tu..



gambar blur..sja bg blur..huhu.napa ek..




Aduh takde ke team Honda trun nie..Myvi je ke..hahaha..

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

2 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.