Langgan!

Ini bukan spam.

June 25, 2009

Sesiapa yg belum dapat Latihan Industri...

Kepada sesiapa pelajar UiTM or pelajar dari IPT mana yang ber praktikal bulan Julai nie

Boleh le memohon latihan praktikal di Scomi Engineering :

SCOMI COACH SDN. BHD.
Scomi North-KL Facility
Lot 795, Jalan Monorel,Sungai Choh,48000 Rawang,Selangor Darul Ehsan.
www.scomiengineering.com.my
DL +603-6092 3888 Ext : 3395F +603-6091 9203 / 9225

Sila Berhubung dengan

Rohasdiana @ diana
Executive - Training & Development
HR Department


Pn.Rohasdiana tu suruh aku cari lagi 2 orang....Dia baru je tepon aku suh aku cari lagi 2 orang
Sebab dia tepon fakulti Mekanikal staff gtau pelajar cuti semester skrg nie..

Hantar kat dia :

1) Cover Letter
2) Surat Fakulti
3) Resume
4) Reply Form

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

7 comments:

  1. Ang try habaq kat eric. Kesian kat dia. Duk cari tak dpt2.

    ReplyDelete
  2. aku dah gtau mat tapi dia kata dia nak pi JKR seksyen 17.jenuh dah gtau

    ReplyDelete
  3. boleh joegrimjow.cpat skit tok bulan julai tau.hantar apa yg aku suh tu takpun tepon cik tu

    ReplyDelete
  4. kalau nk apply untuk LI next sem boleh tak?

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.