Langgan!

Ini bukan spam.

June 25, 2009

Sesiapa yg belum dapat Latihan Industri...

Kepada sesiapa pelajar UiTM or pelajar dari IPT mana yang ber praktikal bulan Julai nie

Boleh le memohon latihan praktikal di Scomi Engineering :

SCOMI COACH SDN. BHD.
Scomi North-KL Facility
Lot 795, Jalan Monorel,Sungai Choh,48000 Rawang,Selangor Darul Ehsan.
www.scomiengineering.com.my
DL +603-6092 3888 Ext : 3395F +603-6091 9203 / 9225

Sila Berhubung dengan

Rohasdiana @ diana
Executive - Training & Development
HR Department


Pn.Rohasdiana tu suruh aku cari lagi 2 orang....Dia baru je tepon aku suh aku cari lagi 2 orang
Sebab dia tepon fakulti Mekanikal staff gtau pelajar cuti semester skrg nie..

Hantar kat dia :

1) Cover Letter
2) Surat Fakulti
3) Resume
4) Reply Form

AgAk BeRsaWang Blog nie...

Uish! Agak bersawang blog Pujangga Malam nie
Bersawang! Siapa punya blog ni? Ish3.

Tapi kekangan masa nak amat sibuk dengan short course nya dan baru pas abis

exam semalam..nie sbuk dengan latihan praktikal plak..

minggu depan balik kg plak lagi le bersawang blog nie.haha

Harap maaf le sekiranya tak balas komen korang....

June 15, 2009

Gambar kenangan Zaman Muda

Combine sekali gambar2 reunion Methrat...Gang2 member Pb aku..We all family...
Bosan2 belek2 gambar dlm simpanan..

Aku ngan sumi waktu hari raya tggu apex nie

Reunion 1st Methrat.Aku & apit rush dr Taiping tu..


Hero2 Malaya.Zaman2 keganasan...



Reunion ke-4 kat umah Kembaq.Thank kembaq.siot btul tak leh mandi swimming pool






Gambar nie suma dikirim oleh en enSem Sapik kat alamat email aku aizal2000@hotmail.com

Thank le to sapik aku pun tak perasan gambar lama2 aku masih ada kat dia.....






Tasik apa tah kat perlis.Masa pi Padang besor...




Dr kiri Azmer,aku,Sumi,Pasangan terpisah kot,Hasrin,mat,Sapik..






Aku & Sapik Apa kejadahnya gmbar aku berdua nie







Zaman pas SPM nie rasa aku.Ke Bkt Merah.Muka of course masih 'Jambu'







Gambar 'jambu' lagi ala2 Tomok.hahaha.Joi Inspektor Polis,Sapik ckgu,Aku still
belajar..



P/s :
kepada rakan2 aku kalo ada gambar aku pada simpanan korang leh le email aku kat aizal2000@hotmail.com
Aku nak wat simpanan le saja teringat zaman2 silam zaman2 kita gang2 PB bersama paling aku suka time raya.Bukan gang2 Pb je ek pada member2 sekolah teknik aku gang2 UiTM kalo ada gambar aku kirim ek kat aku...
ok adios







June 13, 2009

Special Topic And Final Year Project...


Walaupun special topic & FYP aku lagi dua sem sbb sem depan aku praktikal 1 sem.Aku rasa cuak jgak apa yg aku nak wat utk FYP nanti.so aku tanya le rakan2 aku.Aku masih tak tau nak amik special topic apa.sbb aku punya structure program yg baru.aku 1st batch..

So rakan2 ku sekelian bagi le pandangan korang tentang Tajuk aku aku nak wat untuk FYP & subjek apa yg aku nak amik utk special topic nantii...Terima kasih dgn pertolongan korang..



Pandangan rakan2 di Friendster :


Ahmad (Fazrul)


kalu aku amik lec yg harman amik tue...

puan junaidahmcm ok sgt...xpening kple...

amik st : impact ngan finite..


Wan Fadhil


aku xtau la nk advise ko nk amik ape

tp yg aku tau la klu subject materials for eng. world class tu sng jugak laa..

tp bnyk bace2..org ckp impact,robotic pn ok jgk..

xdla ssh pn..pasal fyp aku amik ng en.ghalib tham..

die mmg ok,tp kne bt pasal welding laa..


Hafizi (Md)


ikot la bidang aper yg ang minat...

then pilih la special topik per yg ko nk amik...untuk final year project..

ikot kola..ko minat buat aper..mne ko rse yg mampu..

seloknyer,special topic nie,biar taily gan fyp ko..

cth..ko nyer fyp wat pump..special topic amik la cfd...

klu fyp ko wat composite structure utk airoplane,

ko amik la special topic material sciene n finite elemnet..

lecturer tue..supervisor, ko amik yg specialist utk fyp ko nk wat tu ler..s

per2 leh..jnjy komitmen penting..ok


Mr June (Junaidi)


wei bro.. lu dh salah tanya worang lah.. aku pun baru nak amek FYP.

special topic pun baru amek satu saja maa.. world class.

aku cdangkan hang amek world class la.. senang. tak banyak kerja..

skor tak skor bergantung pada lectr. kalu hang baik ngan lect, setel lah..

sebabnya benda ni tadak final..


Kazuya (Idan)


wei bro ko jgn amik propulsion silap ari bulan leh fail

ko amik la material ke..benda2 lain.. senang nk score..

fyp ko tanya amir.. lect die bagi A..

Saja tempek gambar.huhu

June 10, 2009

Sudah Dijangka





















Seperti sudah diramal KaKa akan berpindah ke kelab Real Madrid...









Selepas Kaka Real Madrid nak buru Villa plak dah...



MADRID: Valencia striker David Villa, one of the stars of Spain's victorious Euro 2008 squad, is close to signing with Real Madrid, a Spanish newspaper reported yesterday.

Villa would become the second big name to join the club under new president Florentino Perez, after Brazil's 2007 World Footballer of the Year Kaka completed his transfer from Italian giants AC Milan on Monday for a reported STG56 million (RM317 million).
Perez has established a E200 million (RM980 million) war chest for players, vowing to create a "spectacular team" capable of overtaking arch-rivals Barcelona next season.The sports daily Marca said Real are set to pay E37 or E38 million for Villa plus bonuses linked to future results.The top scorer at Euro 2008, Villa, 27, scored 28 goals in the Spanish championship this season.

But Valencia are reportedly ready to sell some of their top stars in a bid to ease their financial difficulties.Perez returned as president of Real on June 1.During his first stint, from 2000 to 2006, he oversaw the era of the 'Galacticos' when world stars such as Zidane, England's David Beckham and Brazil's Ronaldo were attracted to the club.
Ronaldo tak tau nak gi Real Madrid ke tak tapi bg aku yg lambatnya sbb Ronaldo nie msti demand harga lebih nie..Tak ckup2..
Adakah dengan ramai pemain star dlm Real Madrid,kelab nie akan mampu bersaing dgn Barcelona yg menang treble..
Lagi satu mana nak campak pemain star sebelum nie dalam kem Real Madrid.Takkan nak letak semua pemain simpanan kot...Senang le tak pyah main tiap2 bulan dpt gaji..huhu.AKU PUN NAK JADI MCM TU.....

KECOH DI KAMUNTING

Daripada sumber (http://idhamlim.blogspot.com/2009/06/kecoh-di-kamunting.html)

SAYA BARU BALIK CUBA UNTUK MEMBUAT TINJAUAN DI KAMUNTING BILA MENDENGAR ADA BERLAKU KEKECOHAN DISANA. ATAS NASIHAT KELUARGA SAYA TIDAK BOLEH PERGI KE SITU. NAMUN, SAYA TELAH MENGHUBUNGI BEBERAPA ORANG KAWAN YG TINGGAL DI SANA UNTUK MENGETAHUI KEADAAN YG SEBENARNYA. MEREKA BERCERITA ADA SEKUMPULAN ORG INDIA CUBA UNTUK MENYAMUN ORG MELAYU DI KAMUNTING. TERUK ORG MELAYU TU DIKERJAKAN INDIA2 TERSEBUT HINGGA SEORANG MELAYUTU KOMA DAN TELAH MENINGGAL DUNIA.

BILA KWN2 YG MELAYUTU TAHU CERITA BERKENAAN MEREKAPUN SALING MENGHUBUNGI KWN2YG LAIN MENCARI ORG2 INDIA YG MEMBUAT ANGKARA TERSEBUT. SAYA DENGAR PEKIDAPUN DAH MASUK CAMPUR. DEPE DPT JUMPA 5 ORG INDIA YG BUAT ANGKARA TERSEBUT MAKA BERLAKULAH PERGADUHAN. ADA SEORANG INDIA PUTUS PERGELANGAN TANGAN. MANGSA2 KEJADIAN ADA DI HOSPITAL TAIPING LANI. PTG TADI POLIS TELAH MENGARAHKAN KILANG2 YG BERADA DIKAWASAN KAMUNTING TUTUP OPERASI AWAL YAKNI JAM 6 PETANG.

BERITA INI MEMANG MENGGEMPARKAN. KITA TIDAK MAHU BERLAKU 13 MEI LAGI. KWN SAYA BERITAHU, MLMNI INDIA AKAN BUAT HURU HARA DIKAWASAN TERSEBUT BAGI MEMBALAS DENDAM. UNTUK MAKLUMAN YB, KAWASAN SEKITAR KEDAI SELERA MALAM KAMUNTING, KE KORNER, PETRONAS, BUS EXPRESS KAMUNTING PENUH DGN ORG2 MELAYU DAN POLIS SEKARANG. SAYA MENYERU KEPADA RAKYAT MALAYSIA KHUSUSNYA DI KAWASAN TERSEBUT, JGN MAINKAN ISU PERKAUMAN. SAMA2 KITA JAGA KEHARMONIAN HIDUP DI MALAYSIA. YG BUAT HALNI ORG YG TAK TAHU UNDANG2. BERTINDAKLAH SECARA BIJAK........WALLAHUAKLAM


ANAK KOMANDO REJIMEN 1

Lagi petikan

aku skrg ada kt kamunting. dari cerita yang aku dengar, ada rombongan india dari sg sipur kena tahan odw ke kamunting, pastu rombongan melayu banjar dari Bagan serai kena tahan road block kat area2 semanggol. 3 orang dah mati- 2 melayu, 1 india. malam ni, memang ada perintah berkurung tak rasmi. takut2 ada pihak yang ingin membalas dendam. polis dari bagan serai dan kuala kangsar dah dipanggil untut turut sama mengawal keadaan yg menyedihkan terdapat beberapa mangsa yang terlibat, tidak tahu menahu akan kejadian ni. diorang lalu, tetiba tak pasal-pasal kena parang. mungkin apa yang aku dgr, tak sama dengan apa yg korn dengar. aku pun tak berani nak kuar rumah sebab polis jiran aku ni, pesan, nak selamat, jgn kuar umh malam ni



p/s :
Aku harap jgn diperbesarkan benda jgn mainkan isu perkauman waktu skrang nie.Kita rapatkan sesama kaum..Jgn jdi mcm Kg Medan dan P Nenas hari tu..
Harapnya Polis dapat menyelesaikan pergaduhan begitu.Wakpe kita bergaduh dan ditertawakan oleh kaum lain..Malaysia ada undang2 beb..Nak gado pegi Thailand tu yg Umat Islamnya dibunuh dgn kejam sekali...Allah hu Akbar !!!

June 9, 2009

Isu Hangat: Usaha Memurtadkan Orang Melayu







KITA UMAT ISLAM WAJIB MENJAGA MARUAH UMAT ISLAM... BUKANNYA MENJAGA KEIMANAN INDIVIDU!!!









tetapi kita sebagai rakyat... kuasa terhad... hanya pemimpin sahaja yang mempunyai kuasa....






Ulamak-ulamak berpendapat bahawa... Pemimpin Melayu islam sekarang meletakkan hukum ALLAH ditapak kaki... terutama Hukum melibatkan murtad!!!






MARUAH UMAT ISLAM TIDAK DIJAGA OLEH PEMIMPIN MELAYU... PENDAKWAH KRISTIAN TIDAK TAKUT BERDAKWAH KEPADA MELAYU DI MALAYSIA NI.. PENDAKWAH KRISTIAN TAHU... PEMERINTAH MEREKA TIDAK AMBIL APA-APA TINDAKAN.. INI KERANA "KEBEBASAN BERAGAMA"... .









benar atau tidak pendapat Ulamak ini.. Raff cerita ini kisah benar!!! semasa Raff lepak di Taman KLCC... kita sebagai pengembara.. .. bukan setakat mengembara dalam hutan.. di bandaraya pun kita mengembara jugak.... memerhati apa yang berlaku di masyarakat sekeliling.. .









benarlah apa yang diceritakan dalam Mastika... terdapat beberapa couple sedang berpelukan di taman KLCC ini... tanpa sebarang tindakan... menunjukkan bahawa... Maruah Islam hampir tidak ada di sini....






sambil melihat kanak-kanak dok mandi di kolam... tiba-tiba..Seorang pendakwah Kristian datang kepada Raff..






sambil melaung-laungkan "Dakwah Kristiannya" ... dan memberikan artikel ini kepada Raff....






RAFF BERISTIGHFARRRRRRR! !!! SAMPAI MACAM TU SEKALI BERANINYA MISIONARIS KRISTIAN MEMURTADKAN ORANG MELAYU...






kalau kat Kelantan buat camni... dah lama patah riuk dah paderi ni... tapi ini kat KL... silap-silap kita yang kena belasah!! raff tengok paderi ini menyebarkan risalah ini kepada beberapa anak muda melayu yang lepak di Taman KLCC....






ANDA SEMUA BOLEH BERFIKIR sendiri.... MENGAPA RAMAI REMAJA MELAYU MURTAD SEKARANG!!!!

Petua baikk punyer...


Saya teringat pesan rakan saya seorang yang berjaya. Katanya: " Kalau kaurasa kau
kesempitan rezeki, duit tak cukup,harta rasa tak banyak,
masa itulah masa paling sesuai untuk bersedekah."Dia menyambung
"Kalau kau sudah senangsetelah sempit, banyakkan lagi sedekah kau itu pada masa tersebut.NescayaAllah akan meluaskan pintu rezeki
"Saya berpegang pada pesanan ini. Setiap kali saya sempit, bila buka
wallet ada rm2 saya sedekahkan rm1.Kalau ada rm40 saya sedekahkan rm10.
Kalau ada lebihan saya sedekahkan sedikit. Kalau ada rakan susah nak pinjam duit,
saya pinjamkan dengan niat kalau dia bayar alhamdullilah,kalau tak saya anggap saya sedekah.
Alhamdullilah, rezeki Allah permudahkan setakat ini dan harapnya pada masa akan datang.
Itu juga amalan kawan saya.Pernah suatu hari rakan saya seorang jurutera baru sahaja accident kereta.Dalam masa yang sama kena saman polis.Lepas tu duit dia hilang. Kena pulak sakit pergi hospital dan keluar beberapa ribu. Saya pesan kat dia,mungkin Allah nak pesan agar dia memberi sedikit harta yang Allah berikankat dia.Alhamdullilah lepas dia bersedekah, saya nampak kehidupan dia nampak mudahd an rezeki dia nampak luas.
Tapi kita kena ingat. Rezeki luas tak bermakna akan jadi kaya raya terus.Kadang, bak kata mak saya,rezeki luas nie macam makan seperti biasa, tapi rasa lebih kenyang dan puas.
Gaji seperti biasa,tapi seolah-olah cukup. Dan paling utamanya kadang-kadang bantuan datang dari sumber yang kita sendiri tak sangka."Dan apa saja harta yang baik yang kamu nafkahkan (di jalan Allah), maka pahalanya itu untuk kamu sendiri.
Dan janganlah kamu membelanjakan sesuatu melainkan kerana mencari keredaanAllah (ikhlas).Dan apa saja harta yang baik yang kamu nafkahkan, nescaya kamu akan diberi pahalanya dengan cukup,sedangkan kamu sedikit pun tidak akan dianiaya." (Surah al-Baqarah, ayat272).Hadis dari Abu Hurairah yang diriwayatkan Al-Bukhari bahwa seseorangberkata kepada Nabi saw.,"Sedekah yang mana yang lebih utama itu?" Nabi bersabda, "Engkaubersedekah dalam keadaansenang (shahih) dan berkeinginan (harish)."
Dalam riwayat Ibnu Hibban dan Hakim dari 'Uqbah ia mendengar Rasulullahbersabda,"Setiap orang bernaung di bawah perlindungan sedekahnya hingga ditetapkan hisab(perhitungan) di antara manusia di yaumil akhirat."saya bukan yg terbaik utk memberikan nasihat hanyalah sekadarmemperingatkansesama insan betapa Maha Pengasihnya Allah kepada hamba-
hambaNya yang bertaqwa.... ......

Siapa nak jual lampu blkg Saga Knight...

Ada tak sapa2 para blogger sekian yg ingin menjual lampu belakang


Proton Saga Knight yg second hand punya..


Andai ada boleh le bgtau aku...nak beli kalo murah...


tulun2...

June 8, 2009

Happy

Apa kejadahnya tajuk post aku begitu patutnya hepy jelah napa nak malang plak pelik2....
Malam minggu takde kejanya aku ngan Bad gi kat Dataran Merdeka mmg bosan tahap gaban
le sampai kami lepak kat Dataran tu.Tambah2 dapat ongkos plak dri Bad nak pi sana..
apa lagi kami cargas le....

Dah le kul 12 mlm baru nak pi sblum tu Bad bad jumpa member dia yg ada 'kabel' kat proton
tok praktikal le.
peh tgh2 malam pun Federal Highway mcm kul 8mlm jem plak tu....
Lagipun ingat saja nak tngok bdak2 Honda trun dataran tpi takde pun
yg ada pun geng2 Satria je ala apa kelas Satria...tak silap aku

kat keta diorang ada tulis 'kazuto garage' nama team diorg kot...kat dataran keta penuh bertali
arus keta datang padahal dh lewat sgt tu...mcm2 le team keta ada geng Wira le Satria kancil pun
nak test wat havoc.. 'samseng jalanan' takde plak takut roadblock kot...
pastu saja2 le jln pi Bkt Bintang..tmpt di mana bg org Kl hdup le mlmnya
yg selebihnya tak payah citer le rasanya korang pun tahu apa yg ada kat situkan...

tmpat yg tak mati mlm2 nya...Kami sja2 jln je tak trun pun dri keta.TAKUT..
Nak dijadikan citer dalam masa nak balik s.alam ada le pkara malang yg berlaku kat kami..
cuba le teka.hahaha....tapi nanti le aku citer.teka le dulu.huhu...
kami tak bersalah pun dlm hal nie.......
Dah takde keja kot pi Dataran nie...


penjual yg menjual mnuman dlm ramai2 org tu..



gambar blur..sja bg blur..huhu.napa ek..




Aduh takde ke team Honda trun nie..Myvi je ke..hahaha..

June 6, 2009

Beresss..







Semalam selesai le aku mnjawab soalan test tok subjek microprocesser

So far aku le aku rasa rakan2 aku pun ok jgak sbb diorang ada cakap yg susahnya time

tajuk digital ngan micropy nanti..Tak tau le tapi aku rasa tajuk2 nanti banyak yg kena ingat

sebab tajuk-tajuknya kita tak nmpak sgt mcm tajuk elektronik.

Mungkin juga subjek elektrik nie kureng popular pada pelajar mekanikal..

Ada kawan aku kata apa faedahnya kita bdak mekanikal nak blaja subjek elaktrik nie.

Sebab kerja nanti memang totally lain le.Bagi aku bermulanya kita belajar nanti time dah keja

le sebab kat tempat kerja le kita mendapat ilmu yang byak.Tu pendapat aku le

sebab mungkin dulu aku dah penah kerja tahu le macam mana suasana keja...










Tutup cerita pasal test. semalam juga aku jumpa member aku yang

masih student UiTM tapi amik

cuti khas belaja kat Institut petroleum petronas selama 1 tahun

katanya tak semestinya belaja kat Petronas tu dapat keja kat

Petronas tapi yg ang amik belaja kat situ napa

mungkin barangkali ingin mencuba nasib sapa tak mau keja ngan

ngan Petronas beb..syarikat gergasi petroleum kat malaysia...

Apa2 pun pandai2 le ang Afiz (Zahafiz) pilih mana yang elok untuk

diri kamu...

yg penting rezeki Qada dan Qadar semua datang dari Allah.

Pastu Afiz ajak aku pi Uptown S.Alam yg lawak tu ajak pegi kul 7 mlm

tu apa kejadahnya Uptown bukan buka pukul 7 mlm

dia macam bukan pasar malam beb..Takat pukul 10 mlm ok le lagi...

Lepak2 rupa2nya nak beli spek mata hitam rupanya mamat nie...

Katanya panas bila nak bawa kereta...jumpa2 dia pun nak tanya

barang2 tok Lc merahku...

Balik2 jumpa Bad plak ada le bisnes sikit lepak sampai kul 2 pagi

plak.ai mcm2 betul aktiviti aku nie...

aku nie...dan seperti biasa mcm2 isu le kedengaran dalam

perbincangan kami nie....

isu semasa politik le citer dia gi Langkawi le.bak kata macam2 le

Dengar citer skrang nie barang2 kat langkawi pun dah mahal2

belaka.Aku pun tak tau le lama dah aku tak pegi Langkawi tu...

tu pun zaman2 ada beras terbakaq

tah sekarang ada lagi tak???





June 2, 2009

Keletihan melampau.....

Rasanya belum terlambat utk dikongsi bersama kisah 1001 citer Aku & Da gang pada Sabtu lepas (30.05.09) jam 9.30pg. Sabtu minggu lepas memang hari yg perit le bagi aku.Rasanya mcm buruh kasar betul.Pendapat aku mesti disokong oleh member2 aku Mat a.k.a Alang,Chin Peng a.ka bukan PKM punya orang,Bad,Kedah dan Paan.Tapi tidak bagi Abe stamina dia 'bapak' power betul.

Ceritanya mcm nie member aku si Eta namanya ajak aku keja angkat barang kat dalam UiTM jugak le.Dia dah ajak aku Khamis lagi tapi aku tak dpat pegi le kerana petangnya aku ada short course.Tengok Jumaat petang dia call aku kata ada job sabtu & ahad aku apa lagi teruja le sebabnya aku ingat angkat barang masuk lori je.Aku pun cari le member aku sampai 7orang.

RM55 sehari sapa tak teruja beb..Member aku pun apa lagi duit masyukk tu...Kami pun tunggu le Sabtu pagi tu dekat Pusat Islam UiTM.Semua dah cukup 'korum' kami pun mulanya berkerja memindahkan barang2 lecturer di P.Islam tu ke dalam lori.Time nie boleh dikatakan ok lagi tak sampai keletihan melampau lagi..Dengar citernya P.Islam tu nak di renovate kan dan buat sementara waktunya semua lecturer di pindahkan ke Kolej Cempaka tak silap aku.

Menjelang tengah hari kami semua dah dpat upah RM55 termasuk elaun makan tapi kerja belum abis tau.Dalam kul 1.30ptg kami kena datang balik lokasi punggah memunggah nie di Kolej Cempaka plak.Mulanya terasa 'Keletihan Melampau' seperti tajuk apabila kami kena mengangkut semua barang tu ke tingkat 3 & 4 daripada tingkat 1 tu.Bukan guna Lif bukan guna kren tapi dengan menggunakan tangga je.Cuba bayangkan le letih tak letih le.Pastu kena susun barang kat bilik2 lecturer lagi..

Aku ngan member2 dah tak tau berapa kali rehatnya penat usah dicerita le.Masing2 jeles le kalo sapa mengular.Aku hangin betul dengan ank bos ngan member dia peh keja slow giler...Ada tadi tengah hari nampak muka dia sampai tak nampak muka terus..

kami suma 'bengang' je dengan nama di kotak tu yg tertera nama 'Mahboh' kotak brang lecturer tu.Sebabnya punya banyak,banyak tak pe lagi tapi suma brangnya berat2 belaka.tak mampu kami..Aku minta maaf le kalo tersalah eja nama dan kpda lecrurer tu mgkin sbb kami penat sgt.Lecturer tu tak bersalah pun dah mmg keja kami diupah untuk mgangkat barang.

Aku betul2 respek pada Abe mmg gagah betul kami dah betul2 tak larat tapi dia slumber jerr angkat brang..Katanya upah tu tinggi bagi keja buruh kasa mcm tu.BERBALOIKAH KEJA KAMI DGN RM55 tu?????


Nah amik 60rang kami tak datang hari ahad tu cuma Abe sorang yg pergi bekerja.Suma letih aku tak tau diorang bangun kul berapa aku 3.30ptg baru bgun terus cari makanan.Serius penat sgt.Aku ada jalan2 gak tngok kat P.Islam tu nampaknya mcm banyak lagi barang yg belum dipindahkan...Tulah citer aku & the gang Sabtu lepas..Bagi aku tulah keja paling penat penah aku buat.Mental & Fizikal semua penat......


Antara gambar kenang-kenangan :- Pasti korang takkan lupa....



Almari yang perlu dialihkan.bukan ni saja ek




Maaf gambar blur..Aku,ChinPeng,Bad,kedah





Masih bernyawa ke Chin Peng tu.Alhamdulilah..





Kedah yg nyawa2 ikan.hahaha.jgn marah.ok lagi tu.



Mana gambar Mat nie oppss dia yg tangkap gambar sian dia..


Nota kaki :
Terima kasih aku ucapkan kepada semua member2 aku yang bertungkus lumus berkerja.Harap andai ada yang tidak puas hati.Aku hanya manusia biasa yang baik semua datangnya dari Allah yg buruk dari aku....
  1. Chin Peng (nama manis Husnul)
  2. Badri a.k.a Bad
  3. Kedah (tak tau le plak nama penuhnya yg pasti dri Kedah.Huhu)
  4. Abe a.k.a Shahrul (Si gagah berani mgkin masih solo)
  5. Paan a.k.a farhan (balik awai ek)
  6. Aku Si Pujanggan Malam yg berkeliaran...




 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Kekeluargaan & Gaya Hidup.