Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

February 3, 2010

Alahai demam sudey,selsema plak...

Salam semuanya..

Lama juga aku tidak update blog nie tapi tidak bermakna aku tidak

online..ada le jugak aku ber fesbooking..cuma mase untuk update blog nie jer

yang tak sempat.....

Al kisahnya 2 mggu lepas aku deman pening giler kepala aku..siap kena amik darah

lagi nasib le darah aku positif ok...tidak suspek denggi le jwabnya..

Semalam plak selsema menyerang aku..pegi le lagi di klinik uitm tu

nurse di situ pun dh jemu kot tgk aku..dlm dok mnunggu turn tu

aku tengok ramai yg kena amik darah termasuk le kawan aku ni suma

suspek denggi le.adelah seorg kawan aku kena tahan seminggu di hspital sbb denggi

kata kawan aku kandungan air dlm badan dia tak cukup

tak pandai aku nak ukur2 air dalam badan nie..

apa2 pun korang suma jaga le kesihatan baik2 terutamanya student tu..

Kalo rasa tak sedap badan tu cepatnya le pegi klinik...

akhir kata lu pikiaq le sndiri...

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

1 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.