Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

March 24, 2010

No Sweat

Gambar sekadar hiasan

Cuba tengok tu..nampak kan kat tangan, dahi muka semua sekali le dengan pakai pakaian di tempat pembinaan plak tu..Tak dinafikan bila kita buat kerja di kawasan pembinaan rasa macam nak tanggal semua bajukan.So memang peluh lencun le kan.Tapi ada juga pekerja ketiak berpeluh tapi tak berbaukan..berpeluh tak berbau tapi tetap mahu pakai deoderant jugakan..

Sebelum memulakan kerja atau pergi di mana saja mesti mahu pakai deoderant.Guess what mamat gambar di atas tu ingin membeli deoderant terbaru katanya jenama x sudah tidak memuaskan hatinya.Dia mengajak rakannya menemani membeli deoderant di Watson.Rakannya sudah tahu dengan perkerjaan mamat tu dia akan senantiasa berpeluh.Kalau baju basah dan berpeluh-peluh mesti kena buka baju macam David Beckham di bawah ni kan.Sapa yang selesa.
Gambar sekadar hiasan

Mamat tu pun belek punya le belek deoderant dalam kedai Watson tu..Semua dia tak suka tapi sebelum dia beredar dia terpandang geoderant jenama Adidas iaitu Adidas Action 3 Fresh Anti-Perspirant Spray.Biar rasa confident katanya kepada rakan beliau.Di antara advantage yang mamat tu baca.
  1. 24 hour perspiration absorbent.
  2. Dry Max System technology for extra wetness absorption.
  3. Cooling fragrance
  4. Special anti Whitening.
  5. 0% alcohol

Untuk info lebih lanjut masuk le laman web adidas.

Sekarang lepas mamat tu pakai Adidas Action 3 Fresh Anti-Perspirant Spray dia bukan main seronok lagi.Harum betul rasanya.Yang penting mamat tu boleh berlagak dengan pekerja lain di kawasan pembinaan.

So apa tunggu lagi rakan2..Grab it now.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open!...Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions.


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. tak habis nak tiru ayat aku...

    guna idea sendiri la woi...

    idea aku pun ko ambik?...

    agak-agak la brader...

    ReplyDelete
  2. peh agak2 aku amik idea ang bro..
    baca betul2 ler..ingt blog ang sorg ke wat pojek alpha tu
    ish...

    ReplyDelete
  3. kalo aku amik idea ko aku tulis sumber le dowh.mcm post aku yg lain aku tulis sumber

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.