Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

April 20, 2010

Kecewa...



Salam

Apa yang boleh aku katakan aku kecewa tapi takpelah memang bukan rezeki aku

aku dapat email dari Nuffnang yang mengatakan aku tidak dapat Rm50

sebab datang lewat.Tidak aku masuk Book Of Record le..Macam gambar di atas

Mungkin rezeki aku bukan pada hari itu tapi aku happy sangat sebabnya :

1) Dapat kumpul point 70++ untuk ditukar dengan barangan Gatsby masa
Gatsby Deodorant Street Fair tu..

2) Dapat jumpa blogger yang otai2 aku tengok blog diorang superb le..

3) Dapat main permainan yang menarik nampak je mcm senang tapi
susah jugak..Ada games yg aku cuba sekali je dapat point dah

4) Bila dapat tebus point dengan barangan Gatsby..aku tengok di pasaran lebih rm50 harga barang itu.syukur.



Barangan yang aku tebus dari point main game


P/s : Ada ubi ada batas ada hari Nuffnang buat le lagi..heaven

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. banyak gle ko nye point arituh.. bole wat stok dua dekad tuh.. hahak.. aku dapat 40 je..

    ReplyDelete
  2. dalam 70 tak silap aku..
    tapi syg deodorant tak amik byk ler..ko tukar pe silencer

    ReplyDelete
  3. lorh, dtg lewat ke, tapi ok la, dapat gak barang2 gatsby.

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.