Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

April 17, 2010

Thank Nuffnang & Gatsby

Salam,

Peh penat betul baru balik dari Gatsby Deodorant Street Fair..

Seronok jugak le kerana dapat mengumpul barang Gatsby..

Main game dapat point leh tebus dengan barang Gatsby..

Aku ingin ucapkan terima kasih le kepada Nuffnang & Gatsby.

Nuffnang akan masukkan point dalam akaun Nuffnang aku.ya beda bedu..

Dapat lagi barang gatsby..Ahh aku tak bertuah le tidak leh dapat laptop.

tapi tak pe yang penting seronok dengan happy.

Dapat juga berjumpa dengan blogger seperti Mild Seven , a piece of a word ,

dan ramai lagi..




Hadiah yang dapat semasa mendaftar


Main games Slam dunk


Bagi aku games ni susah kena bg masuk bola dlm lubang


Kemeriahan

Nak tengok lagi gambar-gambar sekitar event tu..masuk sini

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

11 comments:

  1. tuh la pasal. nak acer ferrari gak. :p

    ReplyDelete
  2. peh mmg melatop le acer ferrari tu..mmg menang tangan kosong tak payah bayar apa

    ReplyDelete
  3. pemenang acer tu berdiri sebelah je mase tu. jelesnya hati tengok. hahaa

    ReplyDelete
  4. waaa...agak2 ade candid gambar aku tak?

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan bro
    sayang x kenal lg semalam
    kalau x leh tego2

    ReplyDelete
  6. Nur su'aidah - rugi tak mintak nak beli diskaun 50%.huhu

    budakhitam - tak perasan le bro aku rasa mcm blog aku tak terkenal je takde sapa tegur cuma 2org

    hazman - seyes happening giler hadiah pun by.

    kisahsensasi - byk le syok sgt

    kapten - loh napa tak tegur je aku rasa mcm kerdil sgt aku blog biasa2 jer

    ReplyDelete
  7. saya pun pergi jugak semalam =) tgh cari gambar terselit kat mana2 page blogger yang lain =D

    ReplyDelete
  8. Salam beb!
    Walaupun kita pernah jumpa face2face, di dlm blog baru tegur sapa ek?
    Hahaha..
    Xpe jmpa lagi kiter borak2 ek :)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah dari akak..lain kali jumpa lagi yer..jangan malu-malu tau

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.