Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

May 4, 2010

Ada Apa Dengan Peperiksaan




Salam,

Hai apa khabar suma rasanya macam agak lama aku tak update blog nie..

tanya le napa..huhu..time final exam di semua universiti sekarang nie..

so sekarang nie boleh le dianggap aku sekarang kena deman exam

padahal 1 paper je pun..huhu tapi aku masih ada presentation Final year project

So sekiranya lama aku tak update blog tu paham2 le yerr..

tapi jangan lupa tau drop ur comment..baru berseri sikit blog nie...

thank to all...doakan aku berjaya dalam apa yang aku hadapi...amin..

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

4 comments:

  1. 1 paper pun tak habis lg?
    heeee
    org dah seminggu merdeka =P

    ReplyDelete
  2. bestnye 1paper je..hihi
    btw...gud luck!

    ReplyDelete
  3. Ery : huhu satu pape tapi present 2

    Wani : u berapa paper.thank

    ReplyDelete
  4. kmpus sy blm exm lgi..lma lg mau exm :)

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.