Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

May 19, 2010

Konvokesyen UiTM ke-72

Salam,

Apa khabar semua rasa macam sudah lama tak update blog nie...Maklum le

aku wat part time Skim Khidmat Pelajar Bahagian rekod di UiTM semasa

konvokesyen seperti apa yang telah aku ceritakan di entry lepas..

so agak sukar untuk aku update blog aku..balik keja tido awal

bermimpi dan mesti kena bangun awal..

Dewan Seri Budiman UiTM

Untuk makluman semua Konvokesyen UiTM akan berlangsung pada 20 Mei 2010 hingga 30 Mei 2010..Seperti biasa sidang pertama YDP Agung akan merasmikan kira grand le..

Aku ditugaskan untuk memeriksa graduan sebelum masuk Dewan Seri Budiman.Memeriksa segala pakaian yang diorang pakai mengikut protokol UiTM so jika ada student yang degil terpaksa le aku tarik..agak mencabar juga tugas nie kena banyak bersabar le...



Bergambar dengan Farid Kamil yang akan berkonvokesyen UiTM ke-72


Dan berkerja urusetia nie aku dengan tidak sengaja berkesempatan bergambar dengan Farid Kamil padahal pada sebelah pagi tu aku melakukan tugas lain.Dia datang pada sebelah petang dan kebetulan aku ganti seorang lagi kawan aku di bilik jubah.Bagi aku Farid Kamil friendly dan ramah.Aku ingat dia nie sombong giler rupanya sangkaan aku salah...
See u all at UiTM.....


P/s : minta maaf kerana agak kurang entry2 terbaru buat masa ini..so korang pun tahu le trafik aku pun kureng le...tapi jangan risau aku akan cuba sedaya upaya untuk update..Jangan lupa untuk melihat gambar2 terbaru aku semasa Skim Khidmat Pelajar (SKP) di facebook


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

8 comments:

  1. wah
    tingginya farid kamil
    huhuhuh

    ReplyDelete
  2. Ery : seyes dia mmg tinggi kwan sy yg tinggi pun kalah..hehe

    ReplyDelete
  3. beshnye dpt bergambar dgn Farid

    ReplyDelete
  4. ma fren pun konvo jumaat ni... heppy convo to him... =)

    ReplyDelete
  5. err..abg farid kamil

    ReplyDelete
  6. nuriz : seyes dia mmg ramah face to face to

    Naima : yeke dia kos apa
    helena : sy lagi hensem.haha
    ellis : yup FK..silap tak minta tiket lagenda budak setan..dia konvo 25/5 nie pagi

    ReplyDelete
  7. eh camne pakwe sy boley bergambar ngan awak lak ni. haha :p

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.