Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

May 8, 2010

Penat Bermain dengan 'Minyak'

Salam,


Ha korang suma jangan pikir lain plak dengan 'minyak' tu..aku tak main minyak or sabun yerr

Ni ceritanya 8 jam aku di bengkel Mekanikal hari ini menyiapkan project design kami le.

sebabnya hari ini paling lama sekali di bengkel sebelum nie kejap2 jer.Lagi sikit nak siap

penuh berminyak tangan aku dengan minyak2 di bengkel sambil hitam2 tangan..





nak lebih banyak lagi gambar.Malu ler...kalau tak malu masuk le facebook aku

Pas nie InsyaAllah aku akan review plak Final Year Project aku..

gempaq siot jangan ketinggalan mengikutinya so selalu le masuk blog

Pujangga Malam...ditegur berkeliaran dia siang hari oleh seseorang.haha


P/s : Walaupun tak sehebat mana design nie tapi kami puas hati dengan hasil kerja kami semua..Thank pada group member design aku Omar Hasyimie,Saiful,Zaihan,Safia..Wish all the best..

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

5 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.