Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

July 14, 2010

Modifikasi Yamaha LC

Salam,

Peh apa kena mengena tajuk entry aku dengan blog aku nie..huhu...Ini semua adalah transformasi motor aku

agar nampak lagi cumel...hehe cumel ke...Cover set motor LC aku memang teruk giler siap reput lagi tu 

stickernya..baru 3 tahun lebih tu tapi emm macam agak uzur rupanya bawa pi bendang boleh le dulu.

Aku memang dah lama hendak tukar cover set motor LC aku nie tapi time tu fulus 'goyang' le..

Transformasi telah bermula dengan membuka segala benda2 yang reput2 tu..Thank kepada Wak & Fahmi..


 


 .

.

Jeng2......

Menjadikan theme Vodafone sebagai cover set yang baru..macam baru di lahirkan le..Amacam usha2 le puas hati tak..sejukkan mata anda yerr dengan gambar nie..huhu











Kredit kepada Wak,Fahmi Alpinestars,Wak Hulu Langat..

Fahmi Alpinestars

Wak Hulu Langat
 .
.
.
.


 Oppss nie bukan motor Wak Johor ek..motornya akan muncul...


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. memang smart gile arh lepas tukar. siyes smart. :)lepasni selalu la merempit yerr hehe :p

    p/s : sorry yer sebab lambat balas kunjungan. :) thanx sebab sudi bagi komen di Hana Love Nest hope lepasni ley teruskan support blog ini kay :)

    ReplyDelete
  2. anne : thank puji motor tu..betul2 smart ek
    takde hal le kalo nak komen di Hana Nest

    ReplyDelete
  3. oit bile nak update?? yerr mmg smart woh. hana lak yang teruja tengok. haha merah putih combination yang smart! :)

    p/s: hari ni hana publish entry pasal Nuffnang Sharring Session tu. Jangan lupa tengok yerr! Ada banyak tips! :)

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.