Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

July 5, 2010

Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang

Gambar anak makcik kantin..gambar hiasan

Salam,

Harinie bermula le penggal pengajian baru bagi kebanyakkan Universiti..begitu juga UiTM...
Semester nie pengambilan pelajar baru di UiTM makin bertambah..dan seperti biasa keadaaan lalulintas tu agak sibuk dengan bermacam2 kenderaan pelajar dan juga berbagai jenis kereta dan motor.....

ohh kenapa le masa aku rajin nie takde plak kelasnya ??? dan seperti biasa selalunya dalam minggu pertama nie kebanyakkan kelas lecturer tak masuk lagi..tah le sebabnya...adakah terlupa?? traffic jam ?? oh tidak.
padahal student semua sudah ada jadual masing2...tapi korang jangan salah anggap plak yer..aku bukan tujukan kepada semua lecturer !!!! ada juga aku tengok tadi ada kelas yg sudah berlecturer.. 

Semester baru nie aku kena bertekad le untuk mencapai apa yang aku hajati mendapat keputusan yang memberangsangkan..amin....pejam celik pejam celik dah last semester aku rupanya..rasanya macam baru semalam aku berhenti kerja ..maklum le kerja dulu sebelum sambung..dah seperti biasa le ada le suara2 yg bertanya lamanya kau belajar !!! dan tidak cukup dengan tu Bila lagi kau nak kawin tu usia tak tunggu
kau !!! ada aku kisah..haha.....dari situ juga masa bagi aku boleh diibaratkan seperti emas dah sekarang nie..

Kepala pun sudah ligat berfikir aku nak kerja kat mana ek nanti..semestinya di company oil & gas kalau ada rezeki..doakan le..amin..tapi cabarannya tetap mencabar..kalau boleh macam malas dah kerja di kilang yang ber shift2 nie..takpelah mana ada rezeki cekau jer...
peace no war..




Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. uitm je yg da mula kan?
    heee
    U lain belom

    ReplyDelete
  2. study kat UITM mana and mek course pe? hana tak start sem agi. next week br start.

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.