Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 10, 2010

Akhirnya Traffic aku menjangkau 500++


 Salam semua..

Tau tak kenapa aku gombira hari ini..??? kerana pertama kali sepanjang aku bergelumang ngan blog ini

aku mencapai traffic sehingga 500++ pengunjung dalam satu hari..

paling tinggi aku capai pun sebanyak 100++ je...Tu pun sekali..sebab aku macam tak ambil berat pasal traffic nie.

Aku dah capai traffic sehingga 758 pageviewer di dalam stats di blogspot....ni gara-gara entry aku berkenaan dengan handphone BlackBerry di haramkan di Malaysia..di entry ini

Maklumat terkini Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sedang menyiapkan laporan berhubung penggunaan telefon bimbit pintar BlackBerry di negara ini ekoran tindakan beberapa negara menggantung perkhidmatan telefon itu atas alasan keselamatan.

Info tambahan : Pada 4 Ogos lalu, pengawal selia industri telekomunikasi Arab Saudi dilapor mengarahkan perkhidmatan BlackBerry di negara itu digantung mulai Jumaat lepas kerana pengeluarnya gagal memenuhi syarat-syarat yang dikenakan pihak berkuasa negara itu.


UAE pada Ahad lalu pula mengumumkan, pihaknya akan menggantung perkhidmatan utama BlackBerry iaitu pengiriman mesej, e-mel dan pelayaran Internet mulai 11 Oktober ini disebabkan isu keselamatan.


 Jangan lupa ek esok puasa..jgn ada yg ter'makan' plak tgh hari sok.







 Viewer aku jugak bukan hanya datang daripada Malaysia...tapi ramai jugak dari luar negara.No.2 USA tu..giler betik..


Korang jangan risau aku akan mencari butir2 terkini tentang Blackberry nie.



Apa-apa pun aku tetap bersyukur pada Allah dengan rezekinya dan nak ucapkan terima kasih kepada mereka-mereka yang selalu datang menjenguk blog aku yang tak seberapa ni...diharapkan penulisan-penulisan aku kat sini dapat memberi input terbaik untuk korang...Kalau ada salah silap jangan lupa komen setiap entry aku..Tanpa korang siapalah aku dan tiadalah Pujangga Malam.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

9 comments:

  1. whoaaa bro!!!
    cayalah!

    buat entry2 kontroversi lagi

    hehe sebab aku ada baca komen pasal bbm ko tadi (before takde) tu.hihi..sabar jelah ye:)

    bro, kalau ko hilangkan word verification ni lagi best weh.

    ReplyDelete
  2. hahaha..aku slah seorang darinyaaa....good job.keep it up bro..

    ReplyDelete
  3. Ery : Alhamdulilah awk lg otai

    Faizal : Alhamdulilah faizal..bukan kontroversi tapi akan mjadi realiti..maklum le zaman politik skrg..tu le tah pape blogger tu tak mintak pun dia komen..
    macam mana nak ilankgkan word tu..ajar

    ReplyDelete
  4. Mimie : thank takde awk takde le blog nie..huhu.thank a lot

    ReplyDelete
  5. tahniah....thanks sbb jalan2 kat blog aku..selamat bersahur dan berpuasa...n selamat berblogging....

    ReplyDelete
  6. eddy : sama2 le kita

    suria : thank

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.