Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 10, 2010

Blackberry diharamkan di Malaysia..



Salam

Selepas negara Arab Saudi dan UAE mengharamkan Handphone BlackBerry 

Malaysia pula akan mengharamkan handphone BlackBerry...

Rasa aku ramai dah rakyat Malaysia yang memiliki Blackberry macam Nokia 3310 dulu

Nak Tahu napa Blacberry diharamkan ???

Blackberry diharamkan kerana kata kerajaan takut rahsia kerajaan bocor !!!


rasa aku kalau macam tu internet plak diharamkan kot..sebab ramai bloggers yang tak bertanggungjawab

Punca  isu ni timbul  kerana bbm (blackberry messenger) terus pada phone bukan pada service provider.. kenape la sebelum kuar hanpon tu tak check dulu...



P/S : tepuk dada tanya selera...

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. dah namanya phone pintar, jadik semua kena di hujung cr pemilik.. (kut).teori aku je, BB kan hp pintar:)

    ReplyDelete
  3. Faizal: mmg pun so kena hati2 le kadang2 diorg salah guna

    ReplyDelete
  4. Ceh.memandai je kau..bila masa lak diharamkan.

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.