Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 13, 2010

Buka Puasa Bersama Nuffnang di The Apartment,KLCC

Salam Ramadhan buat semua,

Semalam aku kenyang dan letih betul nak tau tak kenapa?? Aku dipilih untuk berbuka puasa bersama Nuffnang di The Apartment,KLCC..Ingat tak ada entry aku pasal dapat email dari Nuffnang..tak ingat klik sini ..Thank Nuffnang !! Kalau ada umur yang panjang boleh kita berjumpa lagi..kalau ada event lagi sila2 le Nuffnang jemput aku...

Seriously aku tak kenal sangat bloggers yang hadir cuma redmummy.com je aku kenal tapi dalam maya le.Redmummy bukan sy yerr yg kat event Digi..pelanduk tak serupa.Nampak sangat aku nie budak baru..diorang semua otai2 dah..Terima Kasih tak terhingga kepada NICHOLAS ,ROBB ,RYNAA,JESTINA dan dua orang staff lagi takde blog kot..



 Tak sah kalau tak tangkap gambar berkumpulan


 Rasa keciknya diri aku dikalangan otai2 bloggers nie

 
 Nyum2 sedapnya
 
 1st round


 2nd round sudah full sangat nie


 Antara juadah yang disediakan..takleh banyak2 gambar nanti korang terliur


gambar diambil dari blog Jardness..bolehkan sbb view cantek nie


Encik Firdaus yang design laman Nuffnang dan innit (die yang berambut afro sebelah kiri aku tuuu)..takde plak alamat blog dia.

Antara bloggers yang hadir :

Ada seorang blogger tanya aku napa guna nama 'Pujangga Malam Berkeliaran' aku cakap le aku suka tulis blog awal2 pagi dan blogwalking pagi2.bila stress study aku tulis le..Aduh dah bocor rasia..tapi takpe special untuk majlis berbuka puasa Nuffnang nie.




P/s : mahu balik kg minggu nie..Thank Nuffnang dan bloggers lain korang memang sempoi & cool.jumpa lagi
Kalau ada event lagi jangan lupa hello2 aku yer..




Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

23 comments:

  1. alamak! singgah2 terjeles plak tgk sesi bukak puasa ni

    ReplyDelete
  2. Sharinginfoz : mmg best sgt
    Che Armster : alo jgn le majuk jeles..huhu

    ReplyDelete
  3. yup salam kenalan..
    makanannya enak banget ya kemarin.. haishh rugi rynna mkn 2 round je, rasa mcm nak tapau je bawa balik tuk supper dan sahur..haha..

    ReplyDelete
  4. Faizalsulaiman : rezeki bro..

    Actorina : enak bangat kalau leh tapau sy sudah tapau buat mkn utk 3hari..

    ReplyDelete
  5. haah
    dorang tu majoriti otai nuffnang
    huhuh
    majoriti dorg da sll g event nuffnang
    jelesnye~

    ReplyDelete
  6. Ery : tu le pasal ery sy leh terselit plak..syukur sgt

    ReplyDelete
  7. nama saya xde kat attas tu, rase sedih ngan kecewa la plak,huhu....=.)

    ReplyDelete
  8. hehe. comel je panggil i siti.

    ReplyDelete
  9. salam..memang jelous sebab tak dapat jemputan..tak perlah kasi can kat orang lain pulak kan..

    selamat pulang ke kampung..hati-hati yer

    ReplyDelete
  10. Jard : baru balik dr kg nie

    Ihnsan : aku dh buh almat blog ko

    Roe : abis nak pggil pe

    Cik Norfa : thank

    Kak ina Kl : nak jeles pe kak ina kan otai blogger

    Mr Mind : biasa2 jer..amacam bazar ramadhan

    Noor afzan : bagus2

    ReplyDelete
  11. beshhnyerrr!!! itu ajer bole ckp...

    ReplyDelete
  12. akuzle : loh cakap le lagi...rezeki..

    ReplyDelete
  13. Salam kenal gak dari blogger picisan ni.

    ReplyDelete
  14. anak perak : otai picisan pe..haha

    ReplyDelete
  15. bestnyer...sy tak pernah ada join mana2 berbuka puasa bersama...kalu dgn budak2 ofis tak heran laahhh...maksudnya buka puasa dgn geng2 blogger...yelaahh sy ni kan baru lg... :) tp kalu ada undangan apasalah nyer...sy nak jugak join...kekekekekeke

    ReplyDelete
  16. Yat : awk kena alert ngan website nuffnang so awk jgn riso sbb sy ada dngar org kuat nuffnang ada ckp dia akan bg sama rata mksudnya tak kira le awk baru or lama setiap org akan merasa

    ReplyDelete
  17. waa..bestnyer..ari tu da dpt invitation..tp trpaksa tolak..ade kelas..hurm..


    p/s..klu nk letak iklan kt sidebar tu just pi kt dashboard|design|add a gadget|HTML java script

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.