Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 29, 2010

GengBlogger terjah Dataran Shah Alam

Salam,


Hari ini aku happy dan gembira sangat sebab dapat berjumpa dengan otai-otai blogger.Nak di bandingkan dengan aku yang blogger picisin (betul ke ejaan tu.ah biar le) ni.Rasa aku dalam 63 blogger yang hadir tadi.korang memang sempoi semua.Aku kira baru lagi le sebab gathering pertama tu aku tak dapat hadir

Mula-mula dalam pukul 4ptg kami bermain bowling di Plaza Alam Sentral .Kami dibahagi kepada  beberapa kumpulan oleh Joe . Aku satu kumpulan dengan Yus,Khai,Aziz.Entah luck plak dapat 3 kali strike kot.



Agak cemerlang di situ 135 round 1st



Lepas habis main bowling kami pun ke bazar untuk membeli juadah berbuka puasa dan seterusnya ke Dataran Shah Alam sebelah Masjid Negeri..Dan bermulanya sesi 'senyum'..ok le cakap banyak tak guna kita layan gambar ek..kredit untuk Joe atas gambar nie maklum le kamera aku murah jer..


 Antara yang terawal mendaftar




 Bergambar beramai2

 Sesi suai kenal..tak aci le gambar aku takde


Sebelah ariffshah.com

 Bersama Joe dan geng2 sempoi


Aku bersama Syahirul.com

Yus bermandi tepung sebab hari jadi dia


malas nak letak semua gambar sebenarnya…hehe..bawah nie ialah senarai blogger yang datang ke Gathering Buka Puasa GengBlogger
http://joegrimjow.blogspot.com/
http://syahirul.com/
http://www.broframestone.com/
http://mrpiratz.com/
http://ligakampung.com/
http://anakabdullah.blogspot.com/
http://pusheraries.blogspot.com/
http://bdfabregas.blogspot.com/
http://nizamlimited.frenzyfm.my/
http://suffer.frenzyfm.my/
http://www.khaizarien.com/
http://fahmie-lifestyle.blogspot.com/
http://www.nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/
http://andyhowtt.gapuranetwork.net/
http://faizalpejay.blogspot.com/
http://kumerpati.blogspot.com/
http://dihatisara.blogspot.com/
http://innzninety.blogspot.com/
http://lapinkyery.blogspot.com/
http://naluri-ini.logspot.com/
http://norizee.blogspot.com/
http://ijaicakapdengar.blogspot.com/
http://www.duniagrafiksaya.blogspot.com/
http://www.nurhidayahyahya.com/
http://khairun85.blogspot.com/
http://redgurlz85.blogspot.com/
http://ainblogger.blogspot.com/
http://jomphp.com/
http://www.sickchild72.blogspot.com/
http://ejamothman.com/
http://azezstory.blogspot.com/
http://darkbatman.com/
http://soulsreunited.blogspot.com/
http://zack-hacker.blogspot.com/
http://www.kaizenshinobi.com/
http://www.tuntejablog.blogspot.com/
http://ariffshah.com/
http://senseiabil.blogspot.com/
http://hamiasraff.blogspot.com/
http://mirocornerz.blogspot.com/
http://mrchaon.blogspot.com/
http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/
http://azrulhisham.blogspot.com/
http://publicitypublic.blogspot.com/
http://ignorantbrat.blogspot.com/
http://kokoro-no-haiku.blogspot.com/
http://www.milimilo.com/
http://kupasrah.blogspot.com/
http://khairilafzal.com/
http://atokpantera.blogspot.com/
http://senozea.blogspot.com/
http://crayzeebaybiey.blogspot.com/
http://eazy-izzuddin.blogspot.com/
http://azizie.com/
www.tuntejablog.blogspot.com
http://coretanperantau.bs.com/
http://violetless.blogspot.com/
http://azizankadir.com/
http://ajwinajeera.blogspot.com/
http://tengkuaizat.com/
http://paeh.net/
http://sembangkomputer.com/
http://ayadalliqa.com/
http://fazreen.me/



terima kasih pada semua yang datang..harap lepas nie kalo jumpa tegur2 leh yerr..Korang semua memang sporting dan sempoi.…owh lupa pada sapa nak tgk lagi banyak gambar korang leh pegi kat sini. Tak larat nak tulis letih..










P/S : Hai bila le Syahirul nak upload gambar nie..gambar 'manis' banyak tu...Kalau ada apa2 program roger2 le aku yerr....

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

55 comments:

  1. aku sempoi x?

    ko cam malu2 gak nak tego kan?
    naseb aku x malu

    ahahaha

    ReplyDelete
  2. kuruskan badan..gemokkan iman..wooot3 o_O

    ReplyDelete
  3. wohooo ramainyaaa bro.kalu aku masih di shalam, sure dah aku datang.gilos tak datang.hahahah

    ReplyDelete
  4. ahakkkk!!! :D stylish~ sorry lah tak tegur kau yekkk.. malu! hahahahaha

    ReplyDelete
  5. rugi la aqu x dapat datang awal2..
    !o!

    ReplyDelete
  6. eh2...salam kenal semua hahaha

    ReplyDelete
  7. salam.
    hehe.syok abis.
    tapi sory xbyk ckp.
    den pemalu. eheheh~ :)

    ReplyDelete
  8. nice to know yuolzs.!! @pu3 cri xde pon btul ke dtg,dtg kejp ke ek,alaooo tercari2 gk smlm

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. ouhh tak tego kite pun ;(


    monolog : ko hengat ko sape ?*

    ReplyDelete
  11. @molmolla

    aku cam ko ko malu aku pun malu..haha

    ReplyDelete
  12. @APi

    rugi bro tak dtg awal..aku luck smlm main bowling

    ReplyDelete
  13. @puteri cahaya.

    loh pu3 kan ada gmbar rmai2 tu..aku pun amik gmbr dri org takde camera

    ReplyDelete
  14. @Sharinginfoz

    ko bila lagi sharinginfoz nak jumpa ko nak sharing2..bila le tu

    ReplyDelete
  15. url aku ada iras2 zackzuhairi ker??adeih..=)

    ReplyDelete
  16. actually, kita macam takde bertegur pun rite? tapi aku mmg cam sangat muka kamu. mmg nak tego tapi takut diri ni tak dikenali pulak. hihi.


    best semalam. walaupun aku cuma datang cukupkan syarat je. hehe

    ReplyDelete
  17. nk jumpa ramai2 mcam ney lagy. ;DD

    ReplyDelete
  18. baru best dapat jumpe blogger kat alam nyata.. baru boleh berkenalan dengan lebih dekat.. Thanks untuk link blog sy 2.. =)

    ReplyDelete
  19. pj, akak nk tegur awk tp mcm segan plaks... kots awk terkujat ker kang naya akak....ehehehhe.. confirm yer next time bole main tibai jer tegur ehs?

    ReplyDelete
  20. @nursarah puteri

    ala tegur je putri tak tegur mana nak tau kan

    ReplyDelete
  21. @Chaon Cornerz

    macam nie le kita baru kenal kat dlm blog tak kenal sbb tak penah jumpa

    ReplyDelete
  22. @akuzle

    ala akak tegur je sy kan pemalu..haha

    ReplyDelete
  23. rmai nye join....iksh..menyesal plak xjoin..huhu

    ReplyDelete
  24. waduh ramainya.. mesti xsempat nk berkenalan suma org..

    Labah-Labah Makan Ular ?

    ReplyDelete
  25. @Wanie-san

    napa tak join wanie..aku nak jumpa kamu..huhu

    ReplyDelete
  26. @velasrizal

    ada yang sempat kenal juga masa ice breaking

    ReplyDelete
  27. ingatkan ko tak update, baru aje tgk ni.. anyway thanx tegur aku di blog dan dtg jumpa aritu.. dulu kat penang tak berkesempatan :P hehehee...

    ReplyDelete
  28. lps ni klu ada ley lpk sme lg bro..artu last2 br tegur.hehe,,

    ReplyDelete
  29. he..23x lepas nie jom lawan bowling.. lokasi bro xtau kat mne

    ada cadangan

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  30. @syahirul

    yelah ko kan ramai awek dulu kat penang..haha

    ReplyDelete
  31. @azizan4444

    yelah aku bdak baru mana kenal kat bowling tu padahal ko jmpa yus kat dataran yg aku tau diorg panggil ko

    ReplyDelete
  32. ;) best2 1 team.... heehehehe nati gath lagi dtg lagi ramai2 ek...

    xpsl2 org ingat name aku faiza @ yus.... hhahaha

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.