Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 23, 2010

Sing Yee Chin Hina Malaysia, Islam dan Masjid

Salam,
 
 kenal tak kalau kenal senang sikit 

Muncul lagi seorang yang gila glamor tapi bukan benda baik glamornya sebab hina orang islam di Facebook.Tak habis cerita tentang Salleh sekarang muncul pula Sing Yee Chin yang menghina orang islam

Pihak yang berkenaan sila pantau perkara serius macam nie jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.Kalau boleh laporkan kepada polis..NAK TERKENAL DENGAN ISU HANGAT KE CIK SING !!!

jom tengok apa lagi yang dia cakap di facebook dia





Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

19 comments:

  1. xsopan la dia ni..she look like very rude mentioned about it!

    ReplyDelete
  2. bro, aku link kan blog ko neh, k (ke blog aku)

    ReplyDelete
  3. buang laa gmbr pompuan ni bro...wat semak blog kamu jek..
    dah ler cekci, wt tmbah dose je tgk taw...
    ckup la yg tecik tu je...

    ReplyDelete
  4. gamba kecik,,,,camne ak nak bace,,,,right klik disable,,,,hhhmmm,,,,,,,kate nak sebar n kongsi berite n ilmu,tp kdekut,,,,,copyright la,ape la,,,,,,guane mu gini,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  5. @FaizalSulaiman

    takde hal le faizal sharing is caring....nak byk lg masuk fb dia

    ReplyDelete
  6. @Anonymous

    bro kan aku bagi link fb dia amik le gmbar dia sebnyak kat fb dia

    ReplyDelete
  7. http://www.facebook.com/pages/Sing-Yee-Chin-Hina-Malaysia-Islam-Masjid/147694351926817?ref=ts&v=wall#!/pages/Sing-Yee-Chin-Hina-Malaysia-Islam-Masjid/147694351926817?v=wall

    like page tu ,

    ReplyDelete
  8. @misshanna

    sy dah letak link dia sila rujuk di perkataan dia

    ReplyDelete
  9. @SyAmSuL AnUaR

    kita jangan terpengaruh ngan dia nie org kafir saja nak mduga kita di bulan baik ini

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.