Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

September 22, 2010

blog aku kena hack..




blog aku kena hack buka jer kuar laman web jentayu.com.. apa kejadahnya nie

sampai sekarang aku tak tau macam mana nak selesaikan masalah nie..any bloggers can help me..

sekarang pun tengah sibuk dengan test dan assignment..

bengong pe hack blog aku ingat blog aku blog politik ke...siot le..




P/s: ada blogger yg leh buka blog aku ada yang takleh buka makin pening aku..ke laptop aku ada virus?? kena beli ubat nie 

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

1 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.