Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

September 23, 2010

Sudah kembali bergosip ke | penyakit jentayu.com

Gambar hiasan

Salam,
Nampak gayanya PM (Pujangga Malam) sudah kembali kepada keadaan asal..
Nie semua angkara jentayu.com tah kenapa bila buka blog aku pastu keluar jentayu.com
Tapi ada blogger yang boleh buka dan tak boleh buka blog aku..
Ayu mana tah hack aku nie ingat aku blog politik ke...??? 
Terima kasih yang tidak terhingga kepada yang membantu aku semasa blog aku sakit..

Sapa kata aku tak boleh hidup tanpa berblogging ? Aku memang suka menulis so aku coretkanlah sesuatu di blog nie sekiranya keadaan aku tak serabut.. Sekarang ni keadaan semakin serabut.Apa yang serabut?
Al-maklumlah aku kan tengah final year sekarang. Aku ingat time enjoy last2 sem.. Untuk semester ni aku hanya ada sebulan saja lagi tuk final exam.Tu pun baru tadi cek jadual exam..Ditambah lagi dengan test dan assignment yang boleh diibaratkan tiap2 minggu ada kerja le..Jadi minta maaf le sekiranya aku kurang untuk update blog nie tapi aku still komen..





P/s : Doakan aku supaya dipermudahkan dan dilancarkan dalam segala apa benda yang aku lakukan pada semester ini..dan dirahmati dan dicucuri rezeki oleh-
Mu Ya Allah..








Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

6 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.