Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

October 26, 2010

Demam ??



Salam,

Esok nak exam boleh plak aku update blog kan..Aku sekarang nie tengah demam tapi demam exam tak perlu jumpa Doktor pun..baca buku je baik le tu boleh tertidur lagi..ahaks..esok paper aku iaitu subjek Entrepreneur plak tu memang banyak membaca le dan kena ingat fakta2 penting tu..Harap korang boleh doakan aku supaya dapat menjawab exam esok hari dengan tenang dan mengingati apa yang telah aku belajar..amin

Berita tergempar...





Lama tak online aku mendapat tahu ada 'konspirasi' Fida Aishah actually aku tak berapa tahu sangat ceritanya sebab aku sibuk study..Sabar ek Ariff Shah..

Berita keduanya sedih juga sebab tak dapat no.1 dalam contest Digi yang saudara Joe buat dengan tajuk 'When Blogger,Facebooker And Tweeple meet together'.Tak apa undi plak untuk minggu seterusnya tau..menang contest tu dapat le RM10K dan Joe akan buat Gathering terbesar yang menghimpunkan Blogger,Facebook dan Twitter..Chaiyokk!! 

SuKa SuKi :

 Rajinnya wat mind mapping


 tersembunyi


 Thank Nuffnang..ada 7 BE

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

5 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.