Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

October 28, 2010

Update : Penangan Futsal

Gambar kureng memuaskan.Team terbaek


Salam,

Apa aku boleh katakan aku pancit main futsal tadi.Tercungap aku beb hampir nak pitam yelah selama belajar di UiTM Shah Alam ni awal-awal semester saja aku main futsal di Intec Shah Alam lepas tu haram.Terima kasih kepada Wan dan Gori (dapat nama kerana jatuh dari katil dan hempap member tersebut le nama Gori) kerana mengajak aku main futsal tadi.Aku memang betul2 kena penangan futsal nie.

Teringat kenangan di UiTM Penang sebabnya aku di Penang dulu boleh dikatakan kerap juga le main futsal.Tak kat Mak Mandin kat Sunway le aku main.Main futsal nie perlu 'kaki' jugak baru ngam.Sebelum aku praktikal di Scomi dulu aku rajin juga main Badminton.Lepas dari praktikal tu memang aku jadi malas dah kenapa tah..?? Kenapa ek..





Special thank untuk Mohd Izzuddin @ Sudin kerana support blog aku yang tak seberapa nie..Terharu jugak sebab bagi aku seorang blogger tu begitu menghargai sokongan dari orang sekelilingnya.Geng Meche pun aku buat sekadar nak menghimpunkan budak Mekanikal di UiTM..Manalah tahu ada info2 terkini boleh le share.Sharing is Caring rite.Sebenarnya banyak lagi yang aku perlu belajar dengan 'otai2'.

Dari Facebok Sudin



Aku bersama Sudin sian kakinya sakit plak

 Chem luck harini banyak jaringkan gol

Tapi yang pasti dia tak buat macam dalam video nie.Yang pasti Chem vokalis terhebat.Thank kepada Chem bg video terhebat nie....

 Lagenda budak Setan versi mengade



Lagi supporter identiti di rahsiakan

Aksi gilo




P/s : kalau main lagi ajak tau InsyaAllah aku pergi..Anda bagaimana tercungap2 ke main futsal ??..
Thank pada MrNamie sebab tolong aku macam mana cara nak tukar id Facebook kita.Nak tau caranya di sini







Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

12 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.