Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

October 5, 2010

Racing Boy Contest – STYLISH YOUR BIKE (Round 1) | Klik 'Like' yer

Mr.Vodafone

Salam,

'Tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu'.Aku rasa ungkapan itu memang sesuai dengan aku  sebab sekarang ini aku masuk contest Racing Boy.Untuk maklumat semua Racing Boy ada menganjurkan peraduan 'Stylish Your Bike (Round 1)' di Facebook.
Syarat yang diperlukan korang kena klik 'like' pada gambar motor aku.So bagi yang ada Facebook boleh le klik di sini yerr..

Disebabkan motor aku pun dan di transform ke wajah baru aku pun mencuba nasib menyertai peraduan ini.Bagi korang yang tak tahu motor aku dah berwajah baru baca di PJ@Vodafone.

Mari layan lagi gambar2 di sini dan apa yang korang perlu tolong aku :



PEMILIHAN PEMENANG:


Peminat Racing Boy di laman web Facebook dijemput untuk memilih "Like" gambar yang layak untuk dimenangi. Tarikh tutup untuk "liking" pada 31 Oktober 2010. Racing Boy akan memilih 10 gambar yang paling diminati “liked” ramai.

 Aku harap korang semua dapat klik 'like' pada gambar motor aku di Facebook..Jasa baik korang didahului dengan ucapan terima kasih.. 


 LC Hijau tu pun masuk juga..klik juga

 Terbaek dari ladang

 My Bike







P/s : Jangan lupa juga like fan page faizalpejay ek..oh banyak sungguh kerja yang perlu disiapkan due date pun dah dekat..nak watpe yerr??


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

3 comments:

  1. motor bro hanya sekadar wave 125 je...

    bro pakai masa kerja dulu b4 sambung berlajar.. masa sambung berlajar.. ayah bro pakai

    then adik bro

    then adik bro yang bongsu sekali...

    takat modified or make2 up nie.. dorg la yang buat.. klu bro just service engine je la...

    dapat kat adik bongsu nie terjamin sikit.. ustaz katekan

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.