Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

October 4, 2010

Senarai kereta mewah di Malaysia

Salam,

Tadi semasa aku on the way pergi UIA  pesta konvo di sana kawan aku ada bercerita dia penah nampak kereta Hummer Limousin (tul ke eja nie).Aku macam percaya dan tak percaya je apa yang dia cakap..Tapi tengok dia bersungguh betul le tu kan..Dan sepastinya pemilik Hummer tu orang kaya le.

Mari mencuci mata dengan deretan kereta mewah ini :



 Kereta Perdana Menteri

 kereta milik Tengku Mahkota Johor & Tengku Muda Johor

 Kereta Pagani Zonda milik Dato Mohkhzani.adada dua saja kat malaysia

 Kereta Rasmi Tunku Mizan semasa di Terengganu

 Kereta Hummer milik Anakanda Sultan Johor

 Kereta Land Cruiser milik Khairi Jamaludin.Penah Praktikal di Scomi dulu

 Kereta Hummer milik bos Mutiara Motors datuk Md Kemin

 Kereta Maybach kepunyaan Sultan Kedah


Motor kepunyaan PJ@Vodafone..hanya 1 di Malaysia pakai theme Vodafone le..








P/s : Ada duit semua boleh belikan..Tapi aku le suka koleksi rumah..huhu..Kepada yang mempunyai koleksi kereta mewah lagi boleh le share dengan aku dan hantar di email aku di aizal2010@gmail.com

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

12 comments:

  1. haahahahaahahahahahhaa...apsal selit moto lak tu...

    ReplyDelete
  2. hahaa boleh lak terselit moto sebijik..tue pakai coverset (dah kaco) asal ke or angkat yg lain?

    ReplyDelete
  3. perghhh mewah gila..

    ada duit sumer leh jadik, kan.:)

    ReplyDelete
  4. aik suka koleksi rumah??..indahnyee klu dpt sume tu..ahakzz sng idupp

    ReplyDelete
  5. TUNGGU UPDATE PASAL RUMAH MEWAH LAK..
    LALALALA~

    ReplyDelete
  6. @noor afzan

    dah ada tapi bnyak umah ahli politik le..nnti kontroversi lak

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.