Langgan!

Ini bukan spam.

December 13, 2010

CikEpal Ditawan di Times Square | faizalpejay


Salam,

Semalam (12 Disember 2010) telah diadakan MeetUp blogger @ Times Square.Ni pun saudara Joe kata last minute punya plan.So dia tak assume ramai boleh datang le..Last minute punya plan pun dalam 25orang juga hadirkan.Dah serupa Mini Jam plak eh Mini Gathering le.Aku tak berapa sihat sangat kerani keletihan melampau Selepas menjadi urusetia tapi aku gagahi juga untuk hadir walaupun sampai lambat dalam kul 3.30petang.So ter miss le nak main bowling.


Seperti biasa Joe akan ambil attendance macam budak sekolah lak..huhu.Just untuk tau sapa yang hadirkan


Senarai yang hadir dari blog Joe

joegrimjow
Http://joegrimjow.blogspot.com
@joegrimjow

munsyi
kokoro-no-haiku.blogspot.com
@munsyi

izulman (dkdm)
www.duniakuduniamu.com
@izulman

rose
www.gadisdanwanita.com
@nazihahisa

syazberry
http://syazberry.blogspot.com
@syazberry

MuJE
http://munzirshafie.com
@munzirshafie

Zack Entry
http://zack-hacker.blogspot.com
@zackentry

Faiz
http://mohamadfaiz.com
M0hamadFaiz

farid sadri
mofasad.blogspot.com

Gadis Kg Separa Bandar
www.nurrcahaya.blogspot.com

nasiha sakina
e-liex.blogspot.com

lylaROCKprincess
rockprincessbooks.blogspot.com
@ilarockprincess

arina
aradledashina27.blogspot.com
@adledash

akmalhilmi
akmalhilmi.com
@akmalhilmi90

Khairil Afzal
khairilafzal.com
@khairilafzal

zelo55
zelo55.com
@zelo55

sickchild72
sickchild72.com
@sickchild72

cik epal
http://cikepal06.blogspot.com
@cikepal

izee
http://norizee.blogspot.com
@Lovely_Izee

tia
http://crayzeebaybiey.blogspot.com

molmolla
http://kupasrah.blogspot.com
@molmolla

faizalpj
@faizalpejay

Azrul
http://azrulhisham.blogspot.com
@azrul_hisham

bard
badriothman.com
@En_bilis

azizan kadir
http://azizankadir.com
@azizan4444

Wan
http://suplover.com
@sukasup


Blogger Lelaki ter--hangat---


Blogger Perempuan ter--howt---





Kalau korang nak tengok selebihnya gambar di RockPrincess's dan Farid.Peh Ci Kepal eh silap lagi CikEpal boleh le tengok di album.CikEpal dah serupa artis tu aku nak bergambar takut dia berjangkit plak dengan demam aku nie maklum le artis bloggerkan.Semalam nak dekat 3 jam amik gambar jer..Apa cer..pasni wat aktiviti amik gambar jelah..


Muka macam 2kali pandang adik beradik kot.Dari kiri cik NorIzee dan CikEpal

Yang paling aku terharu sekali saudara Faiz yang datang dari Johor semata-mata ingin bergathering di Times Square.Aku salute le.Rugi tak bergambar plak.Datang pagi malamnya terus balik Johor..Cayalah..
Kalau 1000 orang macam Faiz nie mau meriah gathering SNGathering pada 22 Januari 2011 nie.Dengar kata AirAsia nak taja gathering nie..Amin

 Dari kanan : saudara Faiz dan Muje




video
Credit gambar to Lyla dan Farid






P/s: Thank kepada silent reader blog aku.Walaupun tak komen tapi tetap membaca blog picisin aku nie..kalau boleh bagi le komen ek..Thank a lot..Tanpa Korang sapa le aku nie..



Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Kekeluargaan & Gaya Hidup.