Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

January 1, 2011

Selamat Datang 2011 | faizalpejay








☆☆░░ HAPPY NEW YEAR !! ░░░ ☆☆ ☆☆♥░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓░♫░░☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░░░░▓░▓▓▓░░░▓▓▓░♥☆☆ ☆☆░░♥░░░▓▓░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░ ▓░♫☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░♥░☆☆ ☆☆░♥▓▓░░░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░░░▓░♫░☆☆ ☆☆♫░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓▓░░░▓▓▓ ☆☆☆

 

 

Salam,

Entry pertama aku pada tahun 2011.cantik tak nombor nie.01.01.11.Seronok2 juga tapi korang jangan lupa plak Tahun Islam hari nie 26 Muharam 1432.

Aku nak ucapkan jugak terima kasih kepada yang support , readers , silent readers dan macam-macam lagi. Aku harap blog faizalpejay.blogspot.COM akan berikan yang terbaik untuk korang pada 2011 InsyaAllah dan aku jugak harap aku akan improve mana-mana salah silap dalam blog ini.

Tahun 2010 banyak meninggalkan kenangan pahit dan manis dalam hidup aku.Kenangan yang pahit itu akan daku simpan dan kenangan yang manis akan aku ingat selamanya.Pada tahun 2010 juga aku telah menamatkan pengajian aku selama ini dan InsyaAllah bulan 5 tahun 2011 aku akan mengenggam segulung Ijazah kejuruteraan tapi sekarang nie masih bercuti orang kata tengah cari kerja le nie.Harapan aku semoga tahun 2011 nie aku akan mendapat rezeki perkerjaan yang bagus dan elok.Harapan agar perjalanan aku pada tahun 2011 akan dirahmati dan dimurahkan rezeki oleh Allah..Amin.

Orang kata Tahun 2011 ni elok untuk kawin..Adakah tahun 2011 nie jodoh aku akan termakbul ?? Aku pun ingin memohon maaf kepada rakan2 aku kerana pada tahun 2010 ramai rakan aku yang melangsungkan perkahwinan dan ada yang aku tidak hadir disebabkan hal yang tidak dapat dielakkan.

today is 1.1.11
the next 10 days come 11.1.11
then the next 10 months 1.11.11
then 10 days after that 11.11.11


P/s : Tahun lepas dengarnya banyak kondom bersepah selepas sambutan Tahun Baru..Adakah tahun 2011 seperti dulu2.. Mungkin jawapannya bulan 9 2011 kot..Tepuk dada tanya le iman..Apa azam baru korang.?
 Sila tulis apa² diruangan komen kalau nak bagi ucapan something berkenaan 2010 boleh ?

 

 

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

1 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.