Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

June 9, 2011

Antara Shah Jaszle,Gambit Saifullah dan Puteri Shasha






Baru nak 'up'


Salam,

Lama betul tak update blog ek.Bila update terus berita howt kan.Bukan mencari publisiti tapi pening memikirkan kepincangan dalam masyarakat sekarang ini dengan pelbagai perkara yang kalau difikirkan di luar kemampuan akal..Kalau baca surat khabar tu tiap2 hari berita pembunuhan,jenayah dan pelbagai lagi.
Adakah usia dunia makin singkat ?? Wallahualam.

Seminggu dua nie kita dikejutkan dengan pengakuan berani mati Gambit Saifullah yang menghasilkan video


klip kononnya untuk pasaran Amerika Syarikat.Muzik video tersebut dikritik kerana ia menonjolkan aksi lakonan yang kertelaluan daripada penyanyinya Prema Yin bersama model undangan iaitu pelakon Shahz Jaszle.Oh gitu kalau untuk pasaran Amerika mesti kena dedah sana dedah sini.Yuna tak macam tu pun bila beraksi kat sana.


bukan itu saja dia telah mengisytihar perang terhadap blogger seantero Malaysia.Sehingga hari ini belum meminta maaf secara terbuka lagi.
"Saya tak akan minta maaf kepada pihak yang tertentu kerana menulis status kasar di twitter. Apa yang saya lakukan itu adalah sekadar membalas serangan peribadi yang dibuat oleh segelintir blogger kepada saya.bab kata Gambit.



Itu satu hal yang si Shah Jaszle ni seolah2 tidak tahu video klip tu untuk pasaran luar.Habis yang beraksi tu sapa takkan le tak baca kontrak.Tak logik langsung alasannya..Korang semua mesti dah tengokkan video klip tu.
"Lagipun saya tahu aksi sebegitu pastinya mendapat tentangan daripada masyarakat di negara ini. Namun apakan daya, saya tak dapat berbuat apa-apa kerana saya hanya menjalankan tugas sebagai seorang pelakon. Pada masa itu pula saya sudah pun menandatangani kontrak untuk menjayakan klip video pada waktu.Kata Jaszle kepada wartawan.
Dalam klip terbabit, Shahz Jazle dan Prema Yin dilihat melakukan aksi hampir-hampir bercium, berpeluk serta melakukan adegan seperti sedang berada dalam keadaan berahi.
Betullah kata2 : Wardina kata; "artis tak bermoral" Bob Lokman pula kata "dunia seni penuh dosa".

Sekarang kecoh plak berita hot tentang Puteri Shasha.Gambar dia di Fb yang bercium dengan bf dia kalau suami isteri takdenya nak tayang di FB rasa aku.Menjaja cerita dan gambar kat facebook, blog, twitter dan lain-lain?


 Kredit to platunkhaz

Masih ingat dengan video di KLCC ?? Ke zaman sekarang wanita lebih advance.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

2 comments:

  1. nama dia shasha mendoza kat facebook... sila tgk..

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.