Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 13, 2011

Kempen Pelalian HPV - Cegah Kanser ServikSalam,

Ramadhan kali ini selain iklan makanan dan minuman yang mengiurkan aku tertarik dengan iklan dari Kementerian Kesihatan Malaysia iaitu iklan Cegah Kanser Servik.Aku ingat apa le servik nie


Ingat anak gadis yang tak ada sivik ke..Aku rasa ramai gadis2 dan wanita di luar sana yang tidak tahu pasal kempen ini walaupun sudah diwar-warkan di media TV.Maklum le zaman sekarang orang layan internet saja.

Baru2 ini pihak Kementerian Kesihatan telah melancarkan Kempen Pelalian HPV untuk mencegah kanser servik ini di peringkat sekolah.Nak bagi anak gadis lali sikit le tu..

Iklan di atas ada mengatakan suntikan pelalian ini dijalankan sebanyak 3 kali.Untuk makluman vaksin ini juga bebas dari bahan yang tidak halal dan selamat untuk digunakan.

Bagi ibubapa yang mempunyai anak gadis pastikan anak anda yang berusia 13 tahun mendapatkan pelalian ini secara PERCUMA di sekolah.Bagi anak teruna dilarang SAMA SEKALI untuk mendapatkan vaksin ini.Nak pergi di klinik pun boleh tapi tak pasttilah kos bayarannya berapa.

Boleh rujuk di website INI

Agak2 kalau korang tak paham iklan di atas korang usha le video nie


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.