Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

October 2, 2011

Bugatti Veyron paling cool



Salam,

Lama betul aku tak update blog nie makin bersawang rasanya.Biasa le bila letih malas nak buat entry plak padahal keinginan nak update blog tinggi.Siapa setuju dengan saya yang kereta Bugatti Veyron paling Cool.Seksi tak kereta Bugatti Veyron GrandSport atas tu..Cool kan...
Bugatti Veyron adalah antara kereta yang paling eksklusif dan mahal di dunia.


Bugatti Veyron Paling Hebat


Ciri-ciri kereta Bugatti Veyron, untuk rekod kereta dengan kapasiti 1000 kuasa kuda (hp) ini hanya dimiliki lebih kurang 150 orang di dunia ini.Versi terbaru kereta mewah ini di anggarkan berharga tanda harga £810,345 atau RM5,178,099.67 (tanpa Tax).Wow 5 juta lebih harga dia tu...Memang dalam mimpi saja le aku boleh berangan memilikinya.Kalau simpan dari kecik RM2K sampai sekrang pun tak cukup nie.

Buggatti veyron merupakan sebuah kereta sport keluaran anak syarikat iaitu buggatti.
Kereta ini adalah kereta yang terpantas di dunia dengan kelajuan 407kmh.Kereta ini dilengkapi dengan Hydraulic spoiler yang berfungsi apabila pedal brek ditekan pada kelajuan lebih daripada 200kmh. 

Selepas 220KM spoiler naik.

 Siapakah pemilik Bugatti nie ek ?

Di Malaysia 2 orang yang memiliki kereta Bugatti adalah Sultan Johor dan Mokhzani.Kalau ada pertambahan nak tahu juga.Kalau nak tengok kereta Mokhzani pergi SIC ada le sebab ada orang pernah nampak.


Tapi tak tahu siapakah gerangan pemilik Bugatti dalam video nie...

Jom layan video tentang Bugatti Veyron  16.4 Grand Sport nie.Sedap woo...




Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

2 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.