Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

April 14, 2012

Hi tea Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati Network #JumpaDenaihatiTahniah! Anda Terpilih untuk Menghadiri Hi tea Sepetang Bersama Blogger.Tapi aku tidak dapat hadir disebabkan oleh perkara yang tidak dapat dielakkan.Apa yang mampu aku lakukan sebagai tanda sokongan dengan mempromosikan
Majlis Sepetang Bersama Blogger anjuran

Denaihati Network #JumpaDenaihati  yang akan diadakan pada 14 dan 15 hb April 2012 di Hotel Singgahsana Petaling Jaya.

Kredit to Teratakarmo

Di majlis ini akan mengumpulkan ramai blogger hebat.  #JumpaDenaihati ini dapatlah bersua muka dengan founder Denaihati.com (Best of The Best Blog of The Year) yang kini telah terdedah identiti rahsianya.Rahsianya terbongkar gara2 disebabkan oleh Toshiba Intel Ultrabook.Sedap je nama Amir Hassan.

Ini adalah tentatif program itu.Klik DI SINI.Oh  kepada yang nak menaja untuk cabutan bertuah masih diterima sila email kepada akademi@denaihati.com . Korang boleh serahkan tajaan sebelum acara pada  2petang, 15/4/2012 kepada Team Denaihati atau di kaunter Hotel Singgahsana.

Kepada Blogger  atau pun yang berada disekitar Kuala Lumpur dan Selangor yang kebetulan korang rasa bosan sangat di rumahboleh singgah pada petang 15/4/2012 dan sangat dialu-alukan.

Kepada pengguna Twitter,jangan lupa tweet dengan hashtag#JumpaDenaihati sebab pihak Denaihati akan menyediakan satu skrin khas untuk memaparkan semua tweet yang menggunakan hashtag #JumpaDenaihati ketika majlis berlansung.

P/s : InsyaAllah semoga di masa depan dapat hadir..Harapan agar acara ini diadakan setiap tahun.Hari minggu nie aku sibuk bangat...

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

1 comments:

  1. Sygnyer x leh g.tapi, kalo x d invite bole g jugaks ker?

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.