Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

July 6, 2012

Eyriqazz vs Denaihati - Cabaran Contest SEO



Sekarang ni berlangsung pertandingan Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang sedang sibuk di perkatakan di blog-blog sekarang ini.  Keyword eyriqazz vs denaihati yang hot.Kalau siapa yang tak tahu pasal cabaran ni memang bukan blogger sejatilah..huhu..

Eyriqazz Dan Denaihati merupakan blogger yang tidak asing lagi di kalangan blogger di Malaysia.Mereka mempunyai pembaca setia masing-masing.Eyriqazz senantiasa dengan entry makanan dan pelancongannya.Denaihati lebih kepada isu semasa dan menggunakan tagline 
' Hidupkan Untuk Memberi '


Saya taklah begitu pandai dengan SEO tahu sikit-sikit saja tapi apa salahnya memcubakan.Tak cuba tidak tahu.Pengalaman mengajar kita.bukan senang nak naikkan N3 SEO pasal eyriqazz vs denaihati dalam page  pertama Google Malaysia.

Kalau nak dibandingkan dengan blog ini dengan Eyriqazz ataupun Denaihati bagai langit dan bumi kerana blog mereka super terkenal yoo..mempunyai ribuan trafik berbanding blog picisan ini.


First time jumpa Eyriqazz semasa ingin ambil tiket Axiata Cup kerana dia tidak dapat hadir ke pertandingan itu.Lama jugalah kami bersembang kat tepi jalan je tu.Bila lagi nak bergosip ni Bro Eyriqazz.Dah dapat cek Nuffnang kan bila nak open table tu ?

Kalau korang tak ada kredit prepaid cuba le usha2 blog Eyriqazz macam-macam contest beliau anjurkan dan hadiahnya selalunya top up RM10.Nak jadi penaja tapi tak buat-buat lagi soalannya.

Mengenai Denaihati sy memang tak pernah berjumpa beliau lagi, yang majlis Hi Tea yang beliau anjurkankan pun tak berkesempatan pergi disebabkan hal yang tidak dapat dielakkan.Kalau tidak mesti dah berjumpa bro Denaihati @ Amir Hassan.Muka nampak macam garang.huhu.Identiti telah terbongkar selepas pertandingan Toshiba hari itu.InsyaAllah semoga satu hari nanti kita akan berjumpa juga tuan punya Denaihati.com


Syarat-syaratnya :

1. Buat satu entri bebas berkenaan keyword "Eyriqazz vs Denaihati" . Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia.  Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Setiap bloggers boleh menghantar 1 penyertaan sahaja.
2. Linkkan entri tersebut ke entri ini.
4. Cabaran Contest ini berlangsung sehingga 31 August 2012. 
5. Tinggalkan permalink entri anda di SINI


Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci "Eyriqazz vs Denaihati" yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.

Hadiah : UPDAted Setakat 26 June 2012

1st Prize - RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)
2nd Prize - RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )
3rd Prize - RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com
4-5th Prize - RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com
6-7 Prize - RM50 Cash each
8-10 Prize - RM30 Cash
11-20 Prize - RM10 Cash


Entri Pilihan terbaik - RM100 Cash +  iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)


Cari Penaja Contest - RM40 Cash


(Additional RM70 Reserve Prize, masih belum decide lagi camne nak agihkan.. Total hadiah Cash dari Eyriqazz + Penaja = RM1,700)

Hadiah mungkin akan ditambah sekiranya ada penaja yang sudi menaja Contest ini. Bagi penaja yang berminat untuk menaja Contest ini (Cash Only), e-mailkan keiman1237@hotmail.com . Syarat backlink ke blog anda akan ditambah buat peserta yang join Contest ini + anda dibenarkan menulis satu entri bebas/Penulis Jemputan (akan ditapis sebelum dipublishkan) di blog Eyriqazz.Com. 

Pemenang akan ditentukan melalui kata kunci "eyriqazz vs denaihati yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh antara 1-10 September 2012.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.