Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

July 11, 2012

“Nuffnang Blogpolis 2012 bersama Denaihati”.


Korang pernah pergi Event Nuffnang tak ? 14 /7/2012 berlangsung Nuffnang Blogopolis merupakan perjumpaan antara blogger-blogger Malaysia anjuran Nuffnang Malaysia.Boleh dikatakan event yang besarlah.Tujuannya hanya satu untuk berkongsi ilmu bagaimana untuk menjadi blogger yang berjaya di Malaysia bukan hanya bersandarkan kepada fitnah atau gosip semata-mata.



Pertarungan Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihati masih berlangsung dengan hadiah menarik.Denaihati bermurah hati pula untuk memberi tiket Nuffnang Blogopolis 2012.Sesuai sangatlah dengan tagline Denaihati 
' Hidupkan Untuk Memberi '.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan : 


Hadiah
1. 1 tiket Nuffnang Blogopolis 2012.
2. Menginap di Hotel Concorde, KL 3H2M.
3. Buku bertajuk “Keajaiban Rezeki”
4. T-Shirt Denaihati.
Terbaekk sangatlah boleh berjimba-jimba bermandi mandi di Swimming pool Hotel Concorde.huhu.HEBAT betullah hadiah yang ditawarkan.Boleh meleleh air liur macam ni.
Mengenai Denaihati sy memang tak pernah berjumpa beliau lagi, yang majlis Hi Tea yang beliau anjurkankan pun tak berkesempatan pergi disebabkan hal yang tidak dapat dielakkan.Kalau tidak mesti dah berjumpa bro Denaihati @ Amir Hassan.Kalau dapat jumpa tunggu le banyak soalan-soalan maut sy nak tanya.Nak tambah ilmu baik menuntut dengan orang yang hebat.Bila bersama orang yang hebat InsyAllah kita jadi hebat.Betul ke ?

Untuk makluman Maklumat Mengenai Nuffnang Blogopolis
Tarikh ; 14 July 2012 ( Sabtu )
Masa : 8.00 pagi - 7.00 petang
Tempat : Ballroom,Concorde Hotel Kuala Lumpur.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.