Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

July 19, 2012

P1 Melancarkan MiFi MF230 Dengan Filem " The Dark Knight Rises "

Packet One Networks (Malaysia) Sdn Bhd (P1), perintis jalur lebar 4G, telah melancarkan peranti yang ditunggu-tunggu iaitu MiFi MF230 bersama-sama dengan Filem Blockbuster " The Dark Knight Rises ".

P1 MiFi bermaksud Wifi peribadi anda bagi mereka yang memerlukan sambungan jalur lebar ke seluruh peralatan Wifi yang dibolehkan dlayari di luar waktu pejabat.


P1 MiFi sambungan jalur lebar kepada enam peranti, lima melalui Wifi dan satu melalui USB port.


“Many people have two or more devices that can include the laptop, smart phone, tablet, WiFi camera and gaming device. To connect all these devices with different broadband plans would be expensive and inconvenient. Everyone should get their own MiFi (personal 4G WiFi) and now they can”, says P1 CEO Michael Lai.Saiz poket Modem P1 MiFi  hanya RM100 untuk pakej standard P1.Togo pelan ™, OnePlan ™ kombo atau sebagai tambahan kepada pelan ForHome ™.P1 MiFi (peribadi 4G WiFi) boleh diakses hanya RM100 sekali sahaja ditambah yuran peranti bulanan sebanyak RM39.Mereka yang mementingkan prestasi kelajuan sesebuah modem bolehlah memilih plan pertengahan ataupun lengkap yang menawarkan kelajuan sehingga 10GB kuota penggunaan.Lebih jimat dengan P1 MiFi berbanding pesaing lain yang berharga di antara RM250 hingga RM400 ke atas.Layari Facebook P1 Buddy untuk keterangan lebih lanjut.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Menjadi orang terawal menonton Filem " The Dark Knight Rises " sangat-sangat suspen filem ini.Saksikan Filem " The Dark Knight Rises " di pawagam 19 Julai 2012.Terima Kasih kepada Denaihati , Anarm & Jaws Ismail untuk jemputan tayangan Filem ini.Sila jemput lagi selepas ini..huhu :).

Terima Kasih dengan hadiah yang di sponsor oleh P1.Hadiahnya Sangat ohsemTrailer " The Dark Knight Rises "

8 tahun telah berlalu sejak peristiwa dalam The Dark Knight. Bruce Wayne (Batman) mengurungkan diri di dalam rumah setiap masa. Perjuangan Batman menggagalkan agenda Joker dan Harvey Dent (Two-Face) sebelum ni berakhir dengan dirinya menjadi buruan polis akibat dituduh bersalah atas kematian District Attorney Harvey Dent yang berpengaruh di bandar Gotham. Rakyat Gotham juga seperti dah tak memerlukan Batman untuk menentang jenayah memandangkan Akta yang dibuat oleh Dent telah berjaya mengurangkan kadar jenayah dan memberi lebih kuasa kepada pihak polis.

Batman kembali beraksi menentang penjahat bila munculnya pencuri licik, Selina Kyle (Cat Woman) yang muncul dengan agenda rahsia di mana dia telah mengambil cap jari Bruce Wayne dan juga mencuri rantai leher kepunyaan ibu Bruce Wayne. Cap jari Bruce Wayne yang diambil tu rupa-rupanya ada kaitan dengan rancangan jahat Bane yang ingin menghancurkan keseluruhan Gotham City dengan bom nuklear.

Penjahat bernama ‘Bane’ ni kalau korang nak tau dia lebih kuat daripada Batman. Batman sampai patah tulang belakang kena belasah dengan mamat Bane ni. Macam mana agaknya Batman nak lawan orang yang lagi kuat daripada dia? Tengok la sendiri cerita Batman The Dark Knight Rises di pawagam yang berhampiran.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.