Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

September 14, 2012

Innocence Of Muslims : Dirancang Atau Kebetulan ?


Seperti yang diketahui sekarang ini Islam telah dihina dengan penyebaran Filem pendek ' Innocence Of Muslims'.Apa tindakan kita ? Saya baru mendapat gambar di atas di Facebook untuk dikongsi bersama agar kita sebagai Umat Islam seluruh dunia agar membantah penyebaran Filem yang menghina Nabi Muhammad S.A.W

Ini salah satu bentuk boikot kami walaupun hanya gambar yang berbicara sekurang-kurangnya kita melakukan sesuatu daripada berpeluk tubuh.Dirancang atau pun kebetulan filem ini dikeluarkan ketika kita memperingati kejadian 11 September.

Terkini Filem pendek arahan Sam Bacile seoarang Yahudi Israel warga Amerika Syarikat mencipta watak yang mengambarkan Nabi Muhammad seoarang yang berperwatakkan yang menyokong Seks luar nikah, Homoseksual dan Pedofiliaadalah kelainan seksual berupa hasrat ataupun fantasi impuls seksual yang melibatkan anak di bawah umur )

Sebagai tanda bantahan kita JANGAN SESEKALI menonton ' Innocence Of Muslims ' di Youtube lagi menambah hits adalah kalau kita menontonnya.Terbaru dikhabarkan bahawa enjin carian gergasi GOOGLE yang juga pemilik laman perkongsian video Youtube tidak akan memadamkan video menghina Nabi Muhammad itu.

Kononnya video itu tidak melanggar polisi dan juga garis panduan Youtube.Di sinilah hak kita sebagai pengguna agar tidak menonton video itu.

Kalau bukan kita yang mempertahankan islam siapa lagi.? tak adanya agama lain akan mempertahankan Islam melainkan kita sendiri sebagai Umat Islam.Semoga Allah memberi Hidayah kepada semua krew yang terlibat dan mempelihara agama Islam di dunia ini.

Walaupun semut api itu kecil tapi bisanya sangatlah pedih....
Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

2 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.