Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

December 31, 2012

iPhone 5 Gadget Impian


STICKY POST :)

Update : Hari last untuk contest iPhone 5 Gadget Impian.Pelbagai cara dah kaedah untuk bergelar juara.Cuba sedaya never give up.Kebenarannya Network mesti besar.

Produk Apple ? Siapa yang tidak kenal dengan produk dari Apple.Oleh sebab hadiahnya iPhone 5 lah aku join contest ' iPhone 5 Gadget Impian ' dari Denaihati.Selepas isteri memiliki iPad keinginan untuk memiliki smartphone idaman hati iPhone 5 pula begitu membuak-buak.Walaupun Samsung mengeluarkan produk terkini seperti Samsung S3 dan juga Samsung Note.Tak terdetik hati untuk memiliki produk Samsung buat masa ini.


Untuk makluman, Bro Denaihati ada menganjurkan contest gadget impian.Aku pernah pegang iPhone 5 masa aktiviti seminar Menahan Nafas.Kami diberi 2 tugasan untuk melayakkan kami menyertai contest ini

1. Pasang button G +1 di blog anda.Blog tanpa button G +1 automatik terkeluar daripada saingan. 


2. Buat satu entri tentang iPhone 5 dengan tajuk “iPhone 5 gadget impian” yang kandungannya :
  • Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati.
  • Tuliskan kenapa anda minat sangat iPhone 5.



Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati

Kenapa aku minat iPhone 5 ?

Orang gila je kalau tak minat iPhone 5 ini.huhu.Aku tak nak ketinggalan menjadi di antara pemilik terawal iPhone 5 di Malaysia.Sudah tentu dapat kemudahan hubungan 'free' di antara iPad (isteri) dan juga iPhone 5 aku nanti.Tidak lupa juga fungsi synchronize di antara produk Apple.

Malu juga apabila bro Denaihati dan Blogger Otai ini kata blogger perlu ada smartphone supaya senang untuk update semasa seminar Denaihati Wordpress Private Training.Tak mahu toleh ke belakang lagi untuk menambah koleksi produk terhebat Apple.Aku sudah JATUH CINTA dengan APPLE.


Tugasan terbaru dari Denaihati :

   Syarat-Syarat
  1. Peserta boleh mengubah suai kandungan entri penyertaan tetapi tidak boleh mengirim entri baru.
  2. Jadikan entri iPhone 5 anda sebagai Sticky Entry selama tugasan berjalan.
  3. Masukan ayat berikut di akhir entri penyertaan. “Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my
  4. Penganjur boleh mengubah syarat bila-bila masa mengikut kesesuaian.

 Tugasan-Tugasan


 1. Tugasan Pertama : Cabaran G +1. Peserta perlu mengumpulkan sebanyak   mungkin klik G +1 untuk entri penyertaan anda.

 2. Tugasan Kedua : Cabaran SEO. Tempatkan blog anda antara top 10 di Google.com dengan keywords “iPhone 5 Gadget Impian“.

 3. Tugasan Ketiga : Undian Pembaca. Akan ada entri khas.

 4. Lima Top Blogger Malaysia akan menilai blog top 10 berdasarkan design, kandungan dan kesungguhan.
Semua tugasan akan ditutup tepat jam 11.59 pm, 24/12/12.

Oleh itu saya meminta jasa baik rakan-rakan atau sesiapa sahaja yang melawati agar dapat klik Google + ini dan tinggalkan komen supaya saya pun dapat membantu klik Google+ anda.



Keikhlasa anda didahului dengan ucapan terima kasih dan hanya Allah yang dapat membantu.Ringankan tangan untuk klik G+ saya yerr.

Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.