Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

December 29, 2012

MX230 Di Mid Valley

Hari minggu yang lepas saya dan isteri pergi ke Mid Valley untuk membeli sebuah Blender.Selalunya berjalan bersama isteri, bila ada Modem MX230 di dalam genggaman ini saya akan bawa ke mana sahaja.Di dalam kereta pun saya online menggunakan MX230.Kepuasan ber online memang memuaskan.

Cuba online menggunakan iPad.Ini signalnya

Signal bergantung kepada coverage tempat itu.
Untuk menguji kekuatan coverage P1 MX230 ini aku cuba gunakan di dalam tempat yang tersorak di dalam bangunan tingkat 2 Aeon.Hasilnya kurang memuaskan tetapi masih boleh buka cuma loading gambar itu lambat sikit.

Setakat ini MiFi ini tidak mengecewakan aku apabila aku berada di luar.Rasa macam nak online senantiasa sahaja apabila keluar walaupun waktu itu isteri tengah shopping.Kena marah itu biasa.Kenapa anda patut memiliki MiFi MX230 ini.

> Seseorang yang senantiasa berdampingan dengan tablet dan smartphones dan mahu senantiasa online.Kelebihan kepada keluarga yang mempunyai anak ramai dan semuanya memiliki smartphones.

> Ahli perniagaan dan orang-orang yang bekerja di pelbagai lokasi memerlukan sambungan internet untuk urusan rasmi.

> Oleh disebabkan P1 4G Wifi ini peranti yang boleh menyambung sehingga 8 peranti anda sudah jimat kerana tidak perlu melanggan pelbagai pelan mudah alih.Ini jawapannya kenapa anda perlu MiFi dari P1

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.