Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

January 27, 2013

Aksi Pemenang Bertuah Sepetang Bersama Blogger 2013

Ini semua poyo ! Aku tak kira nak upload juga gambar menang cabutan bertuah Sepetang Bersama Blogger 2013 walaupun bukan menang basikal, Ipad Mini atau pun Iphone 5.Dah lama tak menang cabutan bertuah sejak 2010 iaitu menang 1st prize TV Pensonic 24 inci.

Menang Cabutan Bertuah  Tajaan Broframestone

Semasa ambil hadiah itu di atas pentas sempat lagi kak Siti Rokiah berbisik sesuatu kepada aku.Apakah ?
huhu.Nak bagi bisnes jual tudung kot.Baeek punyerr..



Biar gambar berbicara :

Sedondon plak warna merah.Broframestone

Kacak tak ? Bersama Bonikacak

Rebuild Gaza For A Nation.Kak Roshidayu  ( Nasi Kerabu )

Mantop Live Performance dari Bro Zarul

Ambil aura pemenang iPhone 5 Bro Eyriqazz

Wife bersama Jejari Runcing.Nampak bolat le.

Wah menang iPad Mini tu Mak Dara.Bertuah betul meja itu kan.
Siap Mak Dara tanya Wife berapa bulan lagi tu.

Apapun tahniah kepada Denaihati Network kerana dapat menganjurkan Majlis yang cukup mantop, aturcara yang tersusun rapi dan pelbagai ilmu yang dapat diperolehi di sini.Apa yang boleh dikatakan sungguh 'awesom' apabila Denaihati Network berjaya mengumpul 100++ blogger Nusantara dalam satu majlis.Terima kasih juga kepada orang-orang di sebalik tabir dan AJK yang dapat membantu melancarkan majlis ini.

Mata aku terpaku apabila saudara Sani Araby Al-Kahery ( Malaysian Consultative Council For Islamic NGOs ( MAPPIM ) ) berkongsi kisah hidup dan mati beliau semasa berada di Gaza, Palestin baru-baru ini.Dalam hati terdetik bagaimanalah perasaan dan keadaan aku apabila berada di zon perang.

Sekali lagi tahniah dan syabas kepada Team Denaihati Network.Diharap tahun depan dianjurkan lagi majlis seumpama ini untuk mengeratkan silaturrahin sesama blogger.Harap tahun depan menang lagi cabutan bertuah yang lebih hebat.Amin





                                             
Gusi terasa bengkak tengah menahan sakit sampai ke kepala ini.Adakah ini disebabkan demam penangan Sepetang Bersama Blogger 2013 ( SBB2013 ).Minta maaf  jika tidak sempat bertegur sapa dengan blogger semua.Siapalah saya.Saya pemalu.huhu.
          

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

29 comments:

  1. Tahniahhhhh.. Betul betul meja kita semalam mmg lucky betul kann... Kim salam ngan wife ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah juga kat mak dara..dah beritahu

      Delete
    2. wah.,..kak adza menang ipad mini ke?? tahniah... :)

      Delete
  2. Ko ni,sesedap rasa je bubuh jejari runsing kan?jejari runcing ker.hahahahaha

    ReplyDelete
  3. terbaik! jeles2..
    kalau aku pergi dpt ipad ke iphone ye? ha ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mmg menang cabutan bertuah tapi tak persan hadiah apa.

      Delete
  4. Nampak wa nie makin hensem la pulak he..23x

    ReplyDelete
  5. untgla spe mng adiah..bez2 lak 2 cam ipad mini dgn pakej percutian..huhu

    ReplyDelete
  6. sekali lagi tahniah bro. terima kasih dapat hadir, meriahkan majlis dan entri ni.

    ReplyDelete
  7. Memang meriah sekali majlis #SBB2013 ini, walau kita tak sempat tegur sapa... salam hangat dari blogger Indonesia :)

    ReplyDelete
  8. Majlis yang meriah dan dimeriah lagi dengan hadiah cabutan bertuah yang grand. :-)

    ReplyDelete
  9. Macam mana boleh terlupa nak tegur bro. Lagipun tak perasan sangat

    ReplyDelete
  10. nampak bro kat meja sebelah..hehe..masa singkat lepas event..xsempat jumpa semua

    ReplyDelete
  11. nampak bro kat meja sebelah..hehe..masa singkat lepas event..xsempat jumpa semua

    ReplyDelete
  12. tak sempat bertemu dan berbual2 seketika dgn bro nampaknya

    ReplyDelete
  13. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com

    Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar untuk perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com. There could be many reasons why you need access to some extra cash – from unexpected car or home repairs to paying for your wedding or a special holiday. But whatever you need it for, when you borrow between $5,000 USD to 100.000 USD above

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.