Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

February 1, 2013

Sakitnya Apabila Gusi Bengkak

Salam Jumaat,

3 hari lepas pergi ke Klinik Nazreen untuk rawatan Gusi bengkak.Dah seminggu menderita sakit gusi bengkak tak tahan apabila sakitnya sampai ke kepala boleh pening-pening dan loya.Macam mengandung pulak.


Aku pun pelik dengan masalah gusi ini.Mungkin benda baru bagi aku masalah gusi ini.Mungkin ada nak senasib dengan aku.

Selepas rawatan apa yang diberitahu oleh Doktor gigi bawah aku sudah hentam itu gusi lelangit atas dah.Itu yang mengakibatkan gusi aku bengkak.Pelik juga tak betul ke susunan gigi aku ini.huhu.Buat sementara ini Doktor buat acuan getah untuk dipakai semasa tidur bagi mengelakkan gigi bawah terkena gusi atas.Alhamdulilah tak rasa sakit gigi macam Blogger INI.Tapi rasa gusi sahaja yang bengkak.Jika perkara ini berlarutan Doktor suruh datang untuk tindakan selanjutnya dan mungkin untuk mengatasi masalah ini doktor cadangkan aku buat braces atas removable dan bawah fix braces.

Buat masa sekarang memang terasa lagi sakit gusi.Bila makan benda keras lagi terasa sakitnya.Nak makan pun macam tak lalu.Jika berlarutan memang kena pergi Klinik Pergigian Nazreen lagi le.

 Klinik Nazreen terletak di alamat :Klinik Pergigian Nazreen
No.44A, Jalan ST 1C/4,
Medan 88,
Bandar Baru Salak Tinggi,
Sepang,Selangor.
 Telefon +603-87062269 ( Isnin - Jumaat 9pg - 7ptg & Sabtu 9pg - 5ptg )                                             
Wife pun risau jika aku pakai bracec.Katanya tak tajam ke besi itu.Siapa ada pengalaman menggunakan braces boleh kongsikan pengalaman di komen.Nak tahu juga feedback korang.
          

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.