Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

August 10, 2013

Easy Win Snap, Post & Win Contest Dari P1

-->> Sticky Post <<--

Packet One Networks ( Malaysia ) Sdn Bhd atau lebih dikenali sebagai P1, pembekal perkhidmatan 4G yang pertama dan terkemuka di Malaysia telah melancarkan peraduan Snap , Post & Win Contest.Hadiah yang ditawarkan adalah 20 Ipad Mini untuk dimenangi dan Promosi Kuota Extra.2 pemenang untuk setiap minggu selama 10 minggu.

Snap, Post & Win Contest - Easy Win


Klik untuk maklumat lanjut

Nak menang contest sangatlah mudah, peserta hanya berkunjung ke mana-mana agen jualan P1 dan mengambil foto bersama-sama dengan promoter yang bertugas.Seterusnya peserta dikendaki memuat naik foto tersebut di laman Facebook P1 Buddy untuk meningkatkan undian ( Likes ).Bersandarkan kepada jumlah undian tertinggi foto yang telah mereka muat naik tadi, P1 akan memilih dua orang pemenang mingguan.Peluang cerah bagi anda yang kaki Facebook dan mempunyai ramai ' friends '.

Untuk makluman peraduan ini berlangsung dari 8 Julai 2013 hingga 15 September 2013.Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas.Untuk maklumat lanjut peraduan Snap, Post & Win klik di SINI.

Promosi Kuota Ekstra yang ditawarkan oleh P1 :

ForHome 


Klik gambar untuk maklumat lanjut

ForHome Telah dipilih sebagai Best Broadband Wireless untuk Rumah, P1 4G ForHome jalur lebar 4G mudah alih, segera, dan cepat yang memberikan anda kuota double dan sehingga 35GB sebulan dan 10x lebih cepat daripada sambungan internet jalur lebar 3G untuk rumah anda dengan WiFi untuk dikongsi.Pakej yang ditawarkan didatangkan juga dengan telefon percuma dan perkhidmatan suara!
Untuk maklumat lanjut ForHome, boleh layari link di SINI.

OnePlan


Klik untuk maklumat lanjut

OnePlan 3 Perkhidmatan, 2 modem, 1 harga yang rendah. Kini dengan PERCUMA MiFi modem + 3GB kuota tambahan bagi setiap bulan!

Untuk maklumat lanjut tentang plan OnePlan layari laman web  di SINI


Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.