Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

September 13, 2013

Angkara Pemandu Cilik Di Parit Buntar

Mula dapat berita ini ajak terkejut juga sebab ini berlaku di kampung aku Parit Buntar.Kawan-kawan Whatsapp yang hebohkan perkara ini.Berlaku selang beberapa rumah dari rumah kawan aku di Taman Kerian,Parit Buntar.

Ini semua angkara pemandu cilik yang berusia empat tahun menghidupkan enjin kereta bapanya sebelum tidak sengaja memasukkan gear undur dan melanggar adiknya yang berada di belakang kereta.Si adik yang berusia 2 tahun menemui ajal dalam keadaan terduduk secara melutut manakala kedua-dua belah tangannya memegang selipar.

Tragedi menyayat hati ini berlaku pada pukul 12.30 tengah hari.Ini terjadi apabila si abang telah mengambil kunci kereta Mazda tanpa disedari oleh ahli keluarga lain.Aku rasa seram dengar berita ini.Dalam keadaan apa sekali pun kita sebagai orang dewasa mesti berhati-hati.


Kesan percikkan darah jelas kelihatan pada dinding rumah
Sedih mendengar berita ini
Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

2 comments:

  1. Alfatihah dan takziah utk keluarga mangsa

    Pesan saya jgn dimarah pd anak yang tidak sengaja itu. Dtakuti akan membuat dia bersalah hingga dia dewasa. Ini semua rahsi Allah SWT

    ReplyDelete
  2. Wife saya kerja hospital dan ada kawan kerja kat bilik mayat, depa ada gambar terawal .. memang sadis, kami tgk pun sebak di hati ...

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.