Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

December 11, 2013

Contest SEO Eridy - RM500 Menanti

Terdetik di hati untuk join Contest SEO Eridy ini walaupun saya masih baru dan perlu belajar tentang SEO ini.Salah satu kerana ramai blogger yang join contest ini.Kalah dan menang adat pertandingan saya tak kisah sangat asalkan saya boleh belajar sesuatu tentang SEO.

Contest SEO Eridy


Contest SEO Eridy

Saya pun tak mahu lepaskan peluang untuk menyertai contest penghujung tahun 2013 ini.
Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “ Contest SEO Eridy ” . Syarat-syarat contest ini pun mudah dan ringkas serta tidak menyusahkan peserta.Bak kata Otai SEO, join saja mana-mana contest SEO dari situ anda akan belajar teknik SEO dan strategi para peserta.Menang atau kalah belakang cerita.


Hadiah Contest SEO Eridy

Jumlah keseluruhan contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00.Tak menang tempat pertama pun ada rezeki boleh menang saguhati.Tapi paling penting matlamat saya akan belajar sesuatu dalam contest SEO Eridy ini.
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .Tulis satu entri dengan kata kunci Contest SEO Eridy dan tengok bagaimana kedudkan di laman carian Google.Peluang cerah jika berada di halaman utama Google.
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .Tak kisah anda menggunakan platform Blogspot atau Wordpress asalkan dapat belajar memahami SEO serba sedikit.
# Boleh sertai juga Giveaway Ulangtahun perkahwinan di SINI.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

1 comments:

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.