Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

March 10, 2015

Sepetang Di Setia City Park

Pertama kali ke Setia City Park sebelum ini dengar saja orang cerita sesuai bawa anak-anak ke sini.So lepas kenduri rakan isteri kami ke Setia City Park.Saja nak bagi Damia main-main dengan Giant Bubble.Tapi sebaliknya aku yang teruja lebih.



Muka mamai lepas bangun tidur

Sampai saja ingat tak ramai orang sekali tengok perghh ramainya main Giant Bubble.Ada juga orang sewa Roller Blade dan basikal.Kalau lapar jangan risau ada orang jual makanan dan minuman.
Seronok saja tengok ada keluarga bawa makanan sendiri dan tikar dah macam picnic pulak.

Damia pun macam tak ada mood sebab baru bangun dari tidur tapi papa nya suruh main juga.Dapat main sekejap saja sebab hujan mulai turun semua bertempiaran lari..



Park tepi saja


Jadi juga Bubble tu.


Damia pun pening siapa yang main sebenarnya.

Boleh Kongsikan Artikel Ini !
SOCIAL →
FOLLOW →
Kongsi →
Dibawa Oleh: Faizal Anuar
Related Posts with Thumbnails

4 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  2. Betul, antara sebab kami kerap berkunjung tamannya very family friendly (seronok nak lari2)hehe

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan mesej yerr...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.