Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Bisnes. Show all posts
Showing posts with label Bisnes. Show all posts

September 9, 2014

Sertai Business Gathering And Networking

As salam

Dapat email dari Mentor Niaga Resources untuk sertai jemputan event " Business Gathering And Networking ".Detailnya seperti berikut

Hari : Rabu 

Tarikh : 24 September 2014

Masa : 2.00 ptg - 6 ptg  

Tempat : Kinrara Resort
                Kinrara Resort, Puchong
                Jalan Kinrara 6, Bandar Kinrara
                Puchong, 47180
                Malaysia



Sesuai bagi rakan-rakan yang hendak menambah jaringan perniagaan dan potensi pelanggan untuk produk dan perkhidmatan.

Bertepatan sekali dengan pelbagai kempen boikot produk Israel yang sedang dijalankan, inilah masa yang sesuai untuk usahawan Muslim lebih giat memasarkan & mempromosikan produk dan perkhidmatan perniagaan

Supaya pengguna Islam di Malaysia dapat melihat lebih banyak pilihan yang ada daripada Produk Muslim. Jangan lepaskan peluang ini!

Cepat daftar dan Hubungi 03 6151 6522/ 03 6151 6566.
Dan layari web INI 

Boleh jumpa Dato' Aliff Syukri ' Terlajak Laris ' lari.Mata mesti berpinar..

November 9, 2012

Kempen Si Hijau

Kos hidup makin meningkat ? itu realiti kehidupan sekarang. Oleh itu sebagai cabaran diri sendiri aku melancarkan Kempen Si Hijau.Mungkin ini salah satu cara korang semua untuk mengelak kebocoran wang dan bagi mereka yang tidak cukup duit di hujung bulan.


May 11, 2012

13 Dalil Mengapa Harus Anda Menjadi Pengedar GCP

HANYA TINGGAL 2 HARI LAGI !!!

Apa yang anda akan dapat dengan menyertai GCP sebagai pengedar emas.Sebelum itu kena faham dulu untuk apa jadi pengedar emas?Meniaga macam jual penapis air ke?Tunjuk emas dan suruh orang beli ke?
Artikel ini dapat membantu anda.Langkah hari ini untuk masa depan anda.

GoldCrest Pavilion

 

April 28, 2010

Ada Bisnes nie ...Tok ibu2 seswei sgt..


Letak plak kat dapur..peh..


Peh aku tengok pun meleleh air liur..tapi bujang nak watpekan.



Smart siot

Salam,

Nie ada barang untuk dijual..barang baru lagi dan sesuai rasanya untuk para ibu2 datin2

yang bergelar wanita le takkan laki2 nak main masak2 kot..menolong member yang

memerlukan bantuan dari aku..Nie ada detail2 pasal barang nie.

Electronic Temperature, time & power selectors.

Large format digital timer.

Warning system for non-compatible accessories.

Automatic Disconnect. Heating

surface diameter fr...om 12 to 26cm.

Special scratch...-resistant Black glass surface that can withstand

about 80kg of weight.

Electronic Stove, no need cooking gas, use only electricity.

Comes with 1 stainless steel pan and 1


stainless steel pot!

ada warrantee kad lg

Harga asalnya RM3688.Dia nak jual rm3000..Orang kata tak kenal maka tak cintakan

nie nama sebenar model nie.. ISHIKAWA NANO DIGITAL STOVE MODEL : IMS2800D

Tak percaya check le di internet bukan barang tipu woo...

P/s : serius buyer diperlukan ASAP faizal-0124968110,arie- 0124103905
menolong sekadar termampu..




April 4, 2010

HP Mini 210 Untuk dijual (New)









Salam..

Ha kali nie aku nak berniaga sikit..Netbook dari HP masih dalam kotak lagi..bukan second hand tapi baru yerr...Tu le specification macam di atas tu..Harga dalam RM1350 boleh dirunding lagi jangan risau.Pada sesiapa yang serius buyer ok...Mesej or call aku Faizal 0124968110

December 15, 2009

Barang-Barang Motor untuk dijual




Lampu kereta Saga Knight belah kiri RM30



Cover Set Motor Kriss 100 RM250





MGuard depan RXZ RM100





Ekzoz BM Power RXZ RM60 (berkarat sikit)





Ekzos motor Yamaha 125 RM150 (original)




Cover Seat Yamaha 125 RM300




Head Yamaha 125 RM100





Cover Ekzos Yamaha 125 RM10




Side Mirror boleh bengkok RM40 (masih baru)








Tayar motor terpakai 60% bunga RM20



Ekzos Kriss RM15
Berminat sila hubungi Pejay 0124968110..Harga insyaAllah boleh dirunding lagi.
Bagi buyer dari luar Perak tawaran InsyaAllah sehingga 28/12/2009
Macam Year End Sale (YES) le..
Serius buyer diperlukan....Untuk kepuasan lbh baik tengok sndiri..







































April 3, 2009

ReZeKi Aku Murah hari ini...

Hari ini 2hb 4 aku mendapat rezeke dari Allah syukur alhamdulilah



Rm70 brada di poket ku hasil jualan beg Deuter dgn member aku yang bernama Yus a.k.a Mat



Gabra (Yus jgn marah ek)...



Jumpa pelanggan kat UM tu letak2 beg ramai yang tengok rasa malu pun ada tapi tebalkan



muka le.Ada sorang pelanggan nie kalut le betul.pening kepala aku serabut byk sgt ckap..



Laku le 4 beg 3 Futura Deuter dgn 40Liter...



yg lagi kelakar tu ada lagi sorang mamat nie nego tak ingat betul tak balik modal tu..tak dpt le



le abg ek....ambik gak tu...apa punyar turrr



Dpat2 duit aku tukar terus minyak hitam motor aku...lama dah motor aku pendam rasa tu.Siap



tukaq lampu second aku warna biru tu..



Sian punya pasal aku basuh terus motor walaupun keadaan cuaca tengah hujan...



"Semoga Hamba-Mu yang lemah ini dimurahkan rezeki hendaknya"



AMIN













Deuter AirComfort










Bag Deuter










Cross Air Rm165








40 liter Rm145





45+10 liter Rm180


 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.