Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Contest. Show all posts
Showing posts with label Contest. Show all posts

September 24, 2014

Jacob's- Simple Pleasures

Baru balik dari Mydin tadi aku macam tertarik dengan packaging biskut dari Jacob's.Warna kuning yang menyerlah.Rasanya jenama Jacob's dah terkenal di Malaysia ini.Untuk kaki contest Jacob's ada menganjurkan Jacob's-Simple Pleasures.Photo Contest

Tengok warna dah mengiurkan


Cara menyertai Jacob's #SimplePleasures Photo Contest


Penyertaannya sangat mudah, 4 langkah yang perlu korang buat :

  1. Tangkap gambar moment pilihan #SimplePleasures
  2. Upload gambar itu melalui desktop atau instagram
  3. Beritahu apa maksud hashtag #SimplePleasures bagi anda.
  4. Kongsi gambar itu dan ajak rakan untuk mengundi entry itu.
Dalam bahasa mudah korang muat naik gambar melalui desktop dalam folder anda sendiri atau satu lagi pilihan yang boleh anda gunakan adalah melalui Instagram.Penyertaan anda tidak perlu untuk memasukkan apa-apa produk Yacob's, apa yang maksud idea #simplepleasures kepada anda ?
Anda boleh merujuk kepada Terma dan Syarat di dalam tab peraduan ini untuk maklumat lanjut.


Cara menyertai

Jacob's Simple Pleasures




December 31, 2012

iPhone 5 Gadget Impian


STICKY POST :)

Update : Hari last untuk contest iPhone 5 Gadget Impian.Pelbagai cara dah kaedah untuk bergelar juara.Cuba sedaya never give up.Kebenarannya Network mesti besar.

Produk Apple ? Siapa yang tidak kenal dengan produk dari Apple.Oleh sebab hadiahnya iPhone 5 lah aku join contest ' iPhone 5 Gadget Impian ' dari Denaihati.Selepas isteri memiliki iPad keinginan untuk memiliki smartphone idaman hati iPhone 5 pula begitu membuak-buak.Walaupun Samsung mengeluarkan produk terkini seperti Samsung S3 dan juga Samsung Note.Tak terdetik hati untuk memiliki produk Samsung buat masa ini.


Untuk makluman, Bro Denaihati ada menganjurkan contest gadget impian.Aku pernah pegang iPhone 5 masa aktiviti seminar Menahan Nafas.Kami diberi 2 tugasan untuk melayakkan kami menyertai contest ini

July 12, 2012

Contest Teka Silang Kata | Silver Bar Untuk Dimenangi

Pelik Bin Ajaib kan pertama kali admin faizalpj buat contest di blog ini.Hadiah plak tak ingat kan Silver Bar kot ..




klu-klu nya :

1) Servis ______ ditawarkan untuk bagi cantik/lawa emas

2) Salah satu kegunaan simpanan emas untuk________

3) Pemimpin yang tahu sistem kewangan antarabangsa adalah penipuan ( Video )

4) Sungai tercantik di dunia

5) Group bawah GCP

6) Kelebihan jadi Dealer GCP

7) Salah satu perkataan yang terdapat di dalam entry http://www.faizalpj.com/2012/07/eyriqazz-vs-denaihati-cabaran-contest.html (Gambar )

Syarat-syaratnya :


2) Terbuka kepada semua kecuali Admin di www.faizalpj.com , www.mindaemasgcp.blogspot.com ,www.butikemas.com , www.gcp.com.my

Hadiah :

Hadiah pertama Silver bar GCP 10g 999 (RM50.65) - jawapan betul terpantas



Hadiah kedua top up rm10 - Jawapan betul ke 3 terpantas

Hadiah kedua top up rm5 - Jawapan betul ke x, x, dan x terpantas melalui undian


Digalakkan membuat entry pasal contest ini dan sertakan dalam entry tersebut link di atas.( ikut suka hati ).Letakkan permalink di komen.


Jawapan anda bolehla di emailkan ke mindaemasgcp[at]gmail.com atau komen di entry ini....


Good Luck dan Selamat Menguji Minda.....


UPDATE

July 6, 2012

Eyriqazz vs Denaihati - Cabaran Contest SEO



Sekarang ni berlangsung pertandingan Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati yang sedang sibuk di perkatakan di blog-blog sekarang ini.  Keyword eyriqazz vs denaihati yang hot.Kalau siapa yang tak tahu pasal cabaran ni memang bukan blogger sejatilah..huhu..

Eyriqazz Dan Denaihati merupakan blogger yang tidak asing lagi di kalangan blogger di Malaysia.Mereka mempunyai pembaca setia masing-masing.Eyriqazz senantiasa dengan entry makanan dan pelancongannya.Denaihati lebih kepada isu semasa dan menggunakan tagline 
' Hidupkan Untuk Memberi '

March 21, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

 Banner


Assalammualaikum,

Siapa kata jadi blogger buang masa !.Korang akan fikir banyak kali dengan kenyataan itu kerana BloggerWanita.com akan memberi Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.

Apa lagi. join sajalah. Terhad kepada 100 terawal saja. Klik kat sini eh. Dapat info ni dari bro joegrimjow, thank u =)

June 9, 2009

Siapa nak jual lampu blkg Saga Knight...

Ada tak sapa2 para blogger sekian yg ingin menjual lampu belakang


Proton Saga Knight yg second hand punya..


Andai ada boleh le bgtau aku...nak beli kalo murah...


tulun2...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.