Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Faizal. Show all posts
Showing posts with label Faizal. Show all posts

April 2, 2010

Din Beramboi meninggal dunia

Salam semua,

Ni artikel yg aku baca di Twitter Din Beramboi..Hayati saat2 sebelum beliau meninggal dunia :


Setelah apa yang berlaku kepada Din Beramboi, aku mencari maklumat tentang beliau dan melihat twitter Din Beramboi. Mana tahu, daripada twitter tersebut, Din Beramboi ada tweet sesuatu yang berkaitan penyakitnya itu.

Terkezut sebaik sahaja membaca tweet tweet terakhir Din Beramboi sebelum di dimasukkan ke Hospital.

Ini tweet yang dibuat pada 6 Mac lalu, yang berbunyi

Sesape nk ganti aku tahun depan.. Dah x larat lagi nk buat klakar sbb dah berumur. Nak beribadah pula rasanya..
Bunyinya cam Din Beramboi dah nak bersara dari dunia lawak ni. Membaca tweet yang seterusnya membuatkan aku termenung dan berfikir panjang.

Tak ramai yg dpt bertahan apabila di uji dgn kemewahan & ksenangan Yakni, kekayaan juga sebahagian ujian menuju kehancuran.. Hati2! - 13 Mac 2010

Tanda2 ajal mula2 bahgian kaki berasa kebas2 kemudian bransur2 ke bhgian atas hingga nafas dan kluar selamanya.. Aku insaf! - 14 Mac 2010



Semoga Din Beramboi cepat sembuh dan sihat seperti biasa. Amiin. doa


sumber : http://twitter.com/TheRealBeramboi

Allah sayangkan Din Beramboi pada 2/4/2010 jam 12.30pg Din menghembuskan nafasnya yang terakhir dan beliau akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Taman Ehsan,Kepong sebelum solat Jumaat..Dan lagi aku bengang dengan kerja bodoh sesetengah orang yang boleh 'like' plak dalam FB.tengok bawah nie :


April 4, 2009

Maksud Nama ku...

Saja tangan nie gatai plak nak cari apa maksud di sebalik nama aku..

Nie suma sekadar suka2 ek tak melibatkan yg hidup atau yg telah meninggal dunia.hehehe

MUHAMAD FAIZAL

MMesra
UUntung
HHarum
AAmanah
MMenawan
AAlim
DDinamik
FFleksibel
AAbadi
IIkhlas
ZZingy
AAsli
LLemah-lembut
Apa ada pada nama?

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.