Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Lazada. Show all posts
Showing posts with label Lazada. Show all posts

May 7, 2015

Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah Dalam Talian Di Lazada Dan Zalora

Siapa sini suka shopping online ? Aku salah seorang yang suka beli barang melalui online terutama di Lazada dan Zalora.Mesti ada saja parcel yang datang sebab itu servis Poslaju kena marah dengan aku.Baca di SINI...

Dapatkan Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah di Lazada dan Zalora ! iprice adalah satu destinasi membeli-belah sehenti untuk pelbagai produk dalam kategori berbeza.Memudahkan anda untuk mencari mana-mana produk dalam talian.Ia akan mewujudkan pengalaman yang mengujakan apabila senang untuk memilih produk yang disukai.

Dalam keadaan GST sekarang ini, Aku lebih suka guna kupon diskaun yang ditawarkan.Jadi jimatlah sikit kan ? Kupon diskaun ini anda boleh cari di web iprice.Dapatkan kod diskaun dan shoppinglah sampai muntah...





Anda boleh cari brand dan kategori apa yang dikehendaki.






Dah masuk laman web iprice tu ? Macam mana teruja tak nak membeli-belah dengan kod diskaun ?
Baru ini aku tengah survey jam tangan di Zalora bolehlah cuba guna kod diskaun dari iprice...



September 27, 2013

Seronok Membeli Belah Di Lazada

Wow dunia semakin maju nak membeli-belah hanya di hujung jari tak perlu lagi nak pergi ke shopping complex.Aku syorkan korang membeli-belah secara online di Lazada.Service penghantaran memang terbaik.Memang penghantaran 3 hari waktu bekerja tapi disebabkan tiada di rumah itu yang lambat sikit baru terima.

Pernah dengar Lazada ? Salah satu pilihan untuk membeli-belah secara online.Al maklumlah bila dah bekeluarga ini cari barang untuk bayi dan mak bayi lah kan.Untuk diri sendiri letak tepi dulu.Tanpa fikir panjang terus masuk kategori ' Baby Products '

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.