Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Lazada. Show all posts
Showing posts with label Lazada. Show all posts

July 12, 2018

' Match Day Sale ' Di Lazada Sempena Piala Dunia 2018 - Diskaun Sehingga 90%

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Piala Dunia 2018 akan melabuhkan tirainya pada 15 Julai 2018 dan akan menemukan Perancis vs Croatia.Kejohanan 4 tahun sekali ini akan berlangsung di Stadium Luzhniki Moscow, Russia.Negara Croatia pertama kali menjejak kaki ke perlawanan akhir Piala Dunia.

Lazada Malaysia mengajak kepada semua peminat pasukan bola sepak Piala Dunia 2018  dan peminat sukan untuk bersama-sama memeriahkan " Match Day Sale " di Lazada.Pelbagai barangan terpilih ditawarkan pada hari ahad ini.





Match Day Sale Diskaun Sehingga 90%

Sebagai penghargaan kepada semua peminat Piala Dunia 2018 Lazada akan meraikan anda dengan pemberian diskaun sehingga 90% untuk barangan ekslusif dan terpilih.
Ketika waktu " Match Day Sale " berlangsung peminat-peminat bolasepak dan pelanggan tegar 
' shopping online ' akan mendapat potongan harga untuk barangan seperti berikut :

1) Barangan Sukan
2) Barangan Runcit 
3) Aksesori Elektrik & Elektronik
4) Televisyen
5) Barangan penjagaan lelaki antarabangsa





Antara jenama yang menawarkan diskaun sehingga 90% adalah seperti berikut :










  • Coca Cola
  • Puma
  • Senheng
  • Vivo
  • Tesco
  • Watsons
  • Sports Direct
  • Clear Men
  • Optimum Nutrition
  • Guardian
  • Blackmores


  • Fuh.... memang menarik betul diskaun yang diberikan ada 888 baucer Lazada & kod untuk dimilik, pembelian baran berharga bermula dengan RM1dan Exclusive Partners Offers.

    Match Day Quiz

    Tawaran berganda Lazada akan anjurkan Match Day Quiz pulak dah.Memang nak bagi hadiah betul Lazada ni.Kalau anda peminat bolasepak umpama kacang goreng jelah kuiz ni bagi anda.Tidak memerlukan banyak modal untuk memenangi pelbagai hadiah sempena World Cup 2018 ni.

    Mesti nak tahu kan macam mana nak sertai peraduan kuiz Match Day ni ??

    Pertama sekali anda perlu muat turun dan masuk applikasi Lazada seterusnya sertai kuiz mengikut jadual bermula 1.00 petang pada 14 Julai 2018 dan 11.00 pagi pada 15 Julai 2018.450 peserta yang pertama yang berjaya akan memenangi vouchers !!




    Untuk terma & syarat Match Day Quiz boleh layari DI SINI

    Jadi ayuhlah meriahkan 15 Julai 2018 dengan shopping sakan dan memasuki Match Day Quiz ini.Untung nasib boleh dapat banyak baucer Lazada dan boleh shopping lagi dan lagi....

    May 7, 2015

    Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah Dalam Talian Di Lazada Dan Zalora

    Siapa sini suka shopping online ? Aku salah seorang yang suka beli barang melalui online terutama di Lazada dan Zalora.Mesti ada saja parcel yang datang sebab itu servis Poslaju kena marah dengan aku.Baca di SINI...

    Dapatkan Diskaun Dari iprice Untuk Membeli-belah di Lazada dan Zalora ! iprice adalah satu destinasi membeli-belah sehenti untuk pelbagai produk dalam kategori berbeza.Memudahkan anda untuk mencari mana-mana produk dalam talian.Ia akan mewujudkan pengalaman yang mengujakan apabila senang untuk memilih produk yang disukai.

    Dalam keadaan GST sekarang ini, Aku lebih suka guna kupon diskaun yang ditawarkan.Jadi jimatlah sikit kan ? Kupon diskaun ini anda boleh cari di web iprice.Dapatkan kod diskaun dan shoppinglah sampai muntah...





    Anda boleh cari brand dan kategori apa yang dikehendaki.






    Dah masuk laman web iprice tu ? Macam mana teruja tak nak membeli-belah dengan kod diskaun ?
    Baru ini aku tengah survey jam tangan di Zalora bolehlah cuba guna kod diskaun dari iprice...



    September 27, 2013

    Seronok Membeli Belah Di Lazada

    Wow dunia semakin maju nak membeli-belah hanya di hujung jari tak perlu lagi nak pergi ke shopping complex.Aku syorkan korang membeli-belah secara online di Lazada.Service penghantaran memang terbaik.Memang penghantaran 3 hari waktu bekerja tapi disebabkan tiada di rumah itu yang lambat sikit baru terima.

    Pernah dengar Lazada ? Salah satu pilihan untuk membeli-belah secara online.Al maklumlah bila dah bekeluarga ini cari barang untuk bayi dan mak bayi lah kan.Untuk diri sendiri letak tepi dulu.Tanpa fikir panjang terus masuk kategori ' Baby Products '

     

    Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.