Lazada Malaysia
Langgan!

Ini bukan spam.

Showing posts with label Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

July 4, 2012

Wordless Wednesday : Cornetto Uda & Dara

Nyum2

August 20, 2010

DiGi Octopus Anniversary



Salam,

Korang mesti perasan kan kat merata2 tempat banner Digi dengan Hp Blackberrykan

Sekarang nie Digi tengah promosi program yang dinamakan

'Hari-Hari Blackberry Mari'

teringat plak trademark ada kumpulan program Raja Lawak yang pakai 'Mesti Mari'


Kira OK la walaupun walaupun pakai nama Octopus...ingat lagi dengan Paul Octopus

August 13, 2010

Buka Puasa Bersama Nuffnang di The Apartment,KLCC

Salam Ramadhan buat semua,

Semalam aku kenyang dan letih betul nak tau tak kenapa?? Aku dipilih untuk berbuka puasa bersama Nuffnang di The Apartment,KLCC..Ingat tak ada entry aku pasal dapat email dari Nuffnang..tak ingat klik sini ..Thank Nuffnang !! Kalau ada umur yang panjang boleh kita berjumpa lagi..kalau ada event lagi sila2 le Nuffnang jemput aku...

Seriously aku tak kenal sangat bloggers yang hadir cuma redmummy.com je aku kenal tapi dalam maya le.Redmummy bukan sy yerr yg kat event Digi..pelanduk tak serupa.Nampak sangat aku nie budak baru..diorang semua otai2 dah..Terima Kasih tak terhingga kepada NICHOLAS ,ROBB ,RYNAA,JESTINA dan dua orang staff lagi takde blog kot..



 Tak sah kalau tak tangkap gambar berkumpulan


 Rasa keciknya diri aku dikalangan otai2 bloggers nie

 
 Nyum2 sedapnya
 
 1st round


 2nd round sudah full sangat nie


 Antara juadah yang disediakan..takleh banyak2 gambar nanti korang terliur


gambar diambil dari blog Jardness..bolehkan sbb view cantek nie


Encik Firdaus yang design laman Nuffnang dan innit (die yang berambut afro sebelah kiri aku tuuu)..takde plak alamat blog dia.

Antara bloggers yang hadir :

Ada seorang blogger tanya aku napa guna nama 'Pujangga Malam Berkeliaran' aku cakap le aku suka tulis blog awal2 pagi dan blogwalking pagi2.bila stress study aku tulis le..Aduh dah bocor rasia..tapi takpe special untuk majlis berbuka puasa Nuffnang nie.




P/s : mahu balik kg minggu nie..Thank Nuffnang dan bloggers lain korang memang sempoi & cool.jumpa lagi
Kalau ada event lagi jangan lupa hello2 aku yer..




August 9, 2010

Salam Ramadhan dan salam kemaafan..

Salam,

Lagi dua hari iaitu Rabu ini kita sebagai umat Islam akan menjalani ibadah puasa yang wajib ke atas kita.

Tapi ada sesetengah orang nie bila Bulan Ramadhan jer mesti penyakit Gastrik dia pun datang le.

Macam tau2 saja kan.Kedai2 shopping complex pun berlumba2 le promosi rayanya.

sebelum puasa bagai nak rak promosinya..Stesen2 radio pun jangan le terus mendendangkan lagu raya.

Ok jom kita layan lagu Ramadhan dari Raihan vs Manbal nie..Syahdu siot..




video



Aku pun telah mendapat jemputan untuk berbuka puasa di The Apartment,KLCC.Sapa yang datang jemputan tu bila jumpa leh le tegur2 ek..sy pemalu orgnya.huhu






P/s : Aku ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan kepada seluruh bloggers dan juga kawan di Facebook aku.Semoga Ramadhan ini memberi keberkatan kepada kita semua.
Tak lupa juga berkenaan entry-entry aku, kemaafan dipinta andainya ada menyentuh ataupun pernah mengguriskan hati sesiapa. Tiada niat sebenarnya, apapun sedar atau tidak sedari saya mohon kemaafan juga.


April 20, 2010

Kecewa...



Salam

Apa yang boleh aku katakan aku kecewa tapi takpelah memang bukan rezeki aku

aku dapat email dari Nuffnang yang mengatakan aku tidak dapat Rm50

sebab datang lewat.Tidak aku masuk Book Of Record le..Macam gambar di atas

Mungkin rezeki aku bukan pada hari itu tapi aku happy sangat sebabnya :

1) Dapat kumpul point 70++ untuk ditukar dengan barangan Gatsby masa
Gatsby Deodorant Street Fair tu..

2) Dapat jumpa blogger yang otai2 aku tengok blog diorang superb le..

3) Dapat main permainan yang menarik nampak je mcm senang tapi
susah jugak..Ada games yg aku cuba sekali je dapat point dah

4) Bila dapat tebus point dengan barangan Gatsby..aku tengok di pasaran lebih rm50 harga barang itu.syukur.



Barangan yang aku tebus dari point main game


P/s : Ada ubi ada batas ada hari Nuffnang buat le lagi..heaven

April 17, 2010

Thank Nuffnang & Gatsby

Salam,

Peh penat betul baru balik dari Gatsby Deodorant Street Fair..

Seronok jugak le kerana dapat mengumpul barang Gatsby..

Main game dapat point leh tebus dengan barang Gatsby..

Aku ingin ucapkan terima kasih le kepada Nuffnang & Gatsby.

Nuffnang akan masukkan point dalam akaun Nuffnang aku.ya beda bedu..

Dapat lagi barang gatsby..Ahh aku tak bertuah le tidak leh dapat laptop.

tapi tak pe yang penting seronok dengan happy.

Dapat juga berjumpa dengan blogger seperti Mild Seven , a piece of a word ,

dan ramai lagi..




Hadiah yang dapat semasa mendaftar


Main games Slam dunk


Bagi aku games ni susah kena bg masuk bola dlm lubang


Kemeriahan

Nak tengok lagi gambar-gambar sekitar event tu..masuk sini

March 24, 2010

No Sweat

Gambar sekadar hiasan

Cuba tengok tu..nampak kan kat tangan, dahi muka semua sekali le dengan pakai pakaian di tempat pembinaan plak tu..Tak dinafikan bila kita buat kerja di kawasan pembinaan rasa macam nak tanggal semua bajukan.So memang peluh lencun le kan.Tapi ada juga pekerja ketiak berpeluh tapi tak berbaukan..berpeluh tak berbau tapi tetap mahu pakai deoderant jugakan..

Sebelum memulakan kerja atau pergi di mana saja mesti mahu pakai deoderant.Guess what mamat gambar di atas tu ingin membeli deoderant terbaru katanya jenama x sudah tidak memuaskan hatinya.Dia mengajak rakannya menemani membeli deoderant di Watson.Rakannya sudah tahu dengan perkerjaan mamat tu dia akan senantiasa berpeluh.Kalau baju basah dan berpeluh-peluh mesti kena buka baju macam David Beckham di bawah ni kan.Sapa yang selesa.
Gambar sekadar hiasan

Mamat tu pun belek punya le belek deoderant dalam kedai Watson tu..Semua dia tak suka tapi sebelum dia beredar dia terpandang geoderant jenama Adidas iaitu Adidas Action 3 Fresh Anti-Perspirant Spray.Biar rasa confident katanya kepada rakan beliau.Di antara advantage yang mamat tu baca.
  1. 24 hour perspiration absorbent.
  2. Dry Max System technology for extra wetness absorption.
  3. Cooling fragrance
  4. Special anti Whitening.
  5. 0% alcohol

Untuk info lebih lanjut masuk le laman web adidas.

Sekarang lepas mamat tu pakai Adidas Action 3 Fresh Anti-Perspirant Spray dia bukan main seronok lagi.Harum betul rasanya.Yang penting mamat tu boleh berlagak dengan pekerja lain di kawasan pembinaan.

So apa tunggu lagi rakan2..Grab it now.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open!...Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions.


March 23, 2010

Gatsby Deodorant Street Fair on 17 April!

Klik untuk tumbesaran yang besar..

Salam


Alhamdulilah aku telah dijemput ke acara Gatsby Deodorant Street Fair so aku harap hari tu aku free le boleh berjumpa ngan blogger2 yang hebat2...aku nie masih baru je pun...

 

Copyright © 2013 Faizal Anuar ™ ! Lifestyle & Parenting Blogger.